Morgonrodnad

2012-07-03, kl. 06.30
 
Det sitter i - sen barnsben - att Aurora har namnsdag idag - grattis. Vi hade nämlingen en granne som hetter Aurora - med hädiskt nog kallades hon alltid för "rora" - hädiskt då namnet betyder morgonrodnad och borde vara värd något bättre än "rora" - men hon var nöjd med det själv så.
 
Igår var en riktig "svarthålsdag" - uttrycket lånat från en vän på FB. Troligen en biverkan av ett för intensivt liv senaste dagarna. "Vaknade" tll först framot kvällen - Kvantum fick besök vid 20-tiden.
 
Tidningarna tunna idag - vilket påminner mig om att jag tänkt begränsa bloggandet nu under sommaren. Kommer väl inte så mycket ny politik under sommaren när till och med MP plockar fram gammalt gods  och lyckas få media att beskriva det som en nyhet. 
 
Och bästa kvällstidningsrubrikerna i båda tidningarna. Kuriren med "Företagsledare körde onykter" och NSD illustrerar den heta bostadsmarknaden med röd uppåtstickande pil! Det förstnämnda får mig att återigen fundera över när och hur namn ska avslöjas. Bötesstraff på dryga 30 000 räcker tydligen här - medan man annars talar om fängelsestraff på ett par år som gräns.
 
Apropå likvärdig behandling av media har Kuriren en intressant ledare idag - baserad på ett Almedalsseminarium. Själv tror jag det skulle behövas en allmän upprustning om vad som är rätt och fel - oavsett man är politiker eller ej. Ibland får jag intrycket att granskningen av tv-licenser med mera skapat en bild att det är okej att ge tusan i att betala - bara du inte aspirerar på att bli statsråd. Det var fö ett dåligt exempel eftersom jag tycker att TV-licensen för länge sen borde tas in via skattsedeln.
 
Nu slår begränsningsregeln till. Slut skrivtid! Idag ska jag börja dagen med att göra några timmars idella insatser på partiet - lite egenvärde i det för min del - tömma bilen bland annat. Ska ju snart fyllas för Pajala marknad! Och i eftermiddag är jag bjuden på middag.
 
Blir nog en bra dag det här också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback