Ny nyhet?

2012-07-10, kl. 08.00,
 
Och hoj - blir förvånad över nättidningens - Kurirens - nyhet - att bowlinghallen eventuellt stängs av myndigheterna. Funderar om jag läst papperstidningen dåligt - och kollar med e-kopian - iaf ingen ettannyhet i den. Fastnade för artikeln för det var så underligt ord i den - "förreglad" - som jag utläste "förre-glad" - flera gånger - och fattade nada. Borde man förstå ett sånt ord? När jag hämtade länken klickade det till!
 
Annars var det ju ledaren jag var mest nyfiken på idag - Kurirens. Mer än godkänt för Jonas etta - kändes faktiskt som lite egna tankar och inte alltför prefabricerat. Dock lite onödigt med slängarna om politikernas uppmärksammande av vidrigheterna i Syrien - historiens tystnad förskräcker!
 
Gårdagen gick i nedtrappningens tecken. Och sol och gräs. Var ute hela dagen - från frukost till middag - och en stund in på kvällen. Bilfri dag!
 
Idag måste det nog bli utrymme för att åka och inhandla lite mat. Kylskåpet gapar tomt - mycket tomt. Har kokat två påsar delikatessrödbetor - som nu rostas i ugnen - då förstår ni att det är nöd. Och så kanske jag kan passa på att åka förbi jobbet och kasta in marknadsgrejorna - så att det finns något att lasta in när Överkalix marknad startar på torsdag. Fortfarande ganska marknadsmätt så kan hoppas att de - FP Överkalix - iaf inte ska vara alla 4 dagarna. Nå jag behöver ju bara vara där det som jag kan och orkar - men vet hur det lockar - mer än det borde.
 
André och Andrea har namnsdag. Grattis. Även till Jörgen och Örjan som jag missade igår (hoppas jag nu kom ihåg rätt?)
 
Med dessa rader vet ni att jag lever och mår riktigt bra. Kan bara slutligen meddela att kaffe och tidningsläsandet var en kylslagen historia idag - shorts och solbehå var inte rekommendabelt. Men nu ska jag ta ut frukosten och hoppas att det blivit någon grad varmare. Fast jag får väl göra som jag brukar under vårvintern - ställa upp någon dörr på uthusen och söka läa. För det var vinden som kylde - samtidigt tacksam mot den som häll myggorna borta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback