Rötmånad

2012-07-24, kl. 08.00
 
Nu snackas rötmånad på TV - ifrågasätts om den nu blir någon när vi inte haft någon värme. Själv är min minnesbild att röten började direkt efter fruntimmerveckan - men får lära mig att den börjar den 22. Får också lära mig att numera är rekommendationen att kylen ska hålla en temperatur på 4-5 grader. Inte 8 längre som gäller.
 
Dyr dag igår - fick trösthandla pga det usla vädret. Det blev en ugnslåda, sovsäck, såpbubblor, förbandslåda, stödförbund, stödstrumpor, 2 par jeans och en jumper. Det sistnämnda rena fyndet - 2 jeans och 1 tröja fär 957 kronor. Lagomt. Såpbubblorna tänkte jag till Ebba - men undrar om jag inte skulle bli lite glad själv av att sitta på häbarnsbron och blåsa bubblor. Några ska jag banne mig släppa iväg innan jag ger flaskan till Ebba.
 
Kristina och Kerstin har namnsdag - grattis! Särskilt grattis till mina Kerstin kusiner - hon på övervåningen och så Kerstin "faster Marianne" Grönborg i Koskullskulle!
 
Och dagens ros till PO Eriksson som höjer kvoten av björnar som får skjutas - mot sina egna tjänstemäns åsikter igen. Men det är klart - likheten med Göran "HSB" Persson blir tydliga - kloka tjänstemän som vet vem som bestämmer är kommentaren till att de inte vill uttala sig i ärendet. Lite ödmjukhet skulle inte skada här.  Läs artikeln "Björnjakt splittrar" i NSD idag.
 
Annars så tunna tidningar så. Får väl ta en tur på FB så jag får veta vad som händer.
 
Vet inte alls vad jag ska pyssla med idag - vädret inbjuder inte till några gemensamma övningar - även om det börjar klarna upp och det var ändå 15. Så kanske...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback