Rubriklöst

2012-07-22, kl. 08.00
 
Undrar om jag kan publicera ett inlägg utan rubrik? Avdelningen meningslösa funderingar. Iaf tränade jag igår - det är jag stolt över. Ingen gåband - foten fortfarande svullen - men i gengäld körde jag programmet två varv. Och ingen märkbar träningsvärk idag - trots att senaste gången jag tränade var 27 maj - fatta!!
 
Funkade inte - fick lägga in rubrik redan när jag sparade som utkast. Denna säkerhetsåtgärd så att inte de skrivana ordet försvinner då jag springer och får mig kaffe eller annat.
 
Tror min tråkiga sega illa till mods känslan fick en kick åt rätt håll - men en del återstår. Träna idag kanske?
 
Lite bisarrt att längta efter nyheter- som regel är det ju bara eländes elände. Singelolyckan utanför Boden krävde en 21-årings liv - och i Västerås har det nu varit en större olycka med åtminstone en död - en14-åring om jag minns rätt.
 
Och idag är det årsdagen av Utöya - en nyhet vi mer än gärna besparats.
 
Nä man skulle nog bara önska att livet går sin gilla gång - i sakta och lugnt mak - i väntan på döden. Nästan lite Astrid Lindgren stuk över den meningen.
 
På gladare sidan - Magdalena och Madeleine har namnsdag. Grattis alla och särskilt Lisa Madeleine Sundström - OCH Madeleine Sundström.
 
Och förstås ett stort grattis till Olle Schmidt min gamla arbetskollega och numera eu-parlamentariker.
 
Solen skiner över Berigårn idag - men fatta det är inte mer än strax över 10 strecket - iaf var det så vid 7-tiden. Det utlovade högtrycket med vidhängande värmebölja dröjer - dröjer det mycket till kommer vi få kalla det för "blida".
 
Men strunta i vädret - det kan vi iaf inte göra något åt - och njut av denna söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback