Avdelning självplågeri

2012-06-03, kl. 08.30

Sent ska syndaren vakna - och ävenledes jag har så gjort. Fast jag har varit uppe sen strax efter klockan 6. Vaknade klockan 4, väckarklockan ringde 04.30 - den slog jag av. Sen började "väckartelefonen" göra sig på mind - med jämna mellanrum - uppskattningsvis var tiondeminut - "från något håll i lägenheten". Varje gång den körde igång trodde jag det var sista "skriket" - men det höll på hur länge som helst.

"Väckartelefonen" får sällskap i avdelningen självplågeri med gårdagens fotbollscup i Hemmingsmark och de som vid ungefär samma tidpunkt - och tydligen i samma sorts väder -
sprang Stockholms marathon. Skönt iaf att inte ha någon nära jag skulle oroa mig för i det loppet. Fotbollscupen i Hemmingsmark utvecklades till rena "maran".

Efter 4-1 mot arvidsjaur - och tre mål av Lisa - drog jag till sjukhuset och hälsade på kusinen. Åkte via Jävre och passerade då Kälen - obruten mark för mig - där har jag nog aldrig satt min fot - eller bil - tidigare.

På väg tillbak handlade jag i Hortlax - och förnyade flcikoras och mitt Lotto - så hör ni om någon miljonvinst inlämnad där så vet ni.

Nåväl denna resa slutade i rena naturkatastrofen - för när jag kom tillbak till fina fotbollsängarna så inte bara blåste det - som det gjort hela dagen - utan regnade också - massor - kändes som om regnet sökte sig på en både lodrätt och vågrätt - och lite snett däremellan också.

15.30 klådde vi Notas efter noter och var därmed i kvartsfinal. Då "hägrade" både eventuell semifinal och final. Med finalen minst 4 regniga och iskalla timmar till! I kvartsfinalen föll vi dock mot Piteå - var nära att kvittera men jag tror det var fler än jag som drog en suck av lättnad när Alvik missade öppet mål - ett par gånger.

En god vän som väl såg att jag var ute på nätet u i morse ringde redan vid halvåtta tiden. Hen hade drabbats av vattenskada - vaknat av ett forsliknande ljud från hallen. Vilket - forsen - bekräftades och det blev hinkrally. Till dessa grannarna kunde lokalisera från vems duschrum översvämningen kom.

Också en början på en redan blöt söndag.

Nu ska jag se hur jag kan förmera denna dag - lite jobbigt det - för det känns inte ens kul med tvättdag - inge läge att hänga ute precis. Får väl bli lite disk och uppplock här inne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback