Dålig start...

2012-06-18, kl. 06.00

på midsommarveckan - milt sagt - vaknade vid 2-tiden i natt med huvudvärk och snor. Och det var inte bättre när jag steg upp klockan 4 heller. Undrar hur jag ska bota detta?

Igår var en helt okej söndag. Blev lite trädgårdsarbete med kusinen. Ut med blompytsar, negrävning av divserse växter - och ett ogörligt projekt med att ta bort en buske som inte riktigt har tagit sig. Men det hade minsann rötterna gjort.

Sen gav jag mig tid att åka till Alvik och se fotboll - AIK f 96/97/98 - Saras lag - som spelade oavgjort mot Lira.

Tidig söndagmorgon kokade jag fö blåbärsgröt och lingonsylt. Gröt för leverans till Västbacken!

Tidningarna är som sig bör fyllda av
mycket Pride. Mycket lyckat arrangemang som kändes som en stor seger för mångfald och tolerans i stort som i smått. Stort tack till arrangörerna och ett särskilt tack till Vår Herre som bidrog med vädret! Vädret var säkert också en välsignelse för Spelmansstämman som iaf fick en dag med goväder!

Själv missade jag uppenbarligen att läsa fredagens ledare i NSD - den är bra - och visar nödvändigheten av helgens manifestation. Bästa gillade jag plakatet och lite av tema för paraden - om jag förstod rätt - att vi paraderar och demonsterar för dem som inte kan/får det. Hade nästa glömt bort bäste Östmans ärkekonservativa åsikt i frågan. Och det påminner mig också om alla intiativ fp tagit i HBT-frågor - som mest kanske för så där 10 år sen. Det mal(S) långsamt i sossekommuner - men bättre sent än aldrig.

Noterar en insändare i Kuriren där sign. mammas flicka ondgör sig över parkeringsavgifter - 5 kronor per timme - vid Sunderby sjukhus. Själv hoppas och tror jag att personalparkeringen på baksidan av sjukhuset fortfarande är avgiftsfri - exkluderande om motorvärmare används. Vad jag vet finns inget förbud för "mammas flicka" att stå där. Själv välkomnar jag för ovanlighetens skulle parkeringsavgifter - har varit näst intill omöjligt att hitta parkeringsplatser. Ska noga följa utvecklingen!

Idag jobb som vanligt - hoppas komma lite tidigare än vanligt - ska (nog) på invägning klockan 11.45 - och sen studiebesök med delar av landstingsgruppen klockan 13.00.

Björn ska gratuleras idag - särskilt kusin Björn uppe i Gällivare.

Ha en bra måndag - denna korta arbetsvecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback