Hopp med Eskil

2012-06-12, kl. 07.00

Eskildagen idag -
baksmälla efter fotbollsmatchen. Det som inte fick hända - hände - förlust mot Ukraina om nu någon missat det. Fast enligt notisen i Kuriren så brukar vi aldrig vinna mot mästerskapsarrangören i inledningsmatchen. Alltså förlusten beror på rena rama artigheten!!

Men Eskildagen inger hopp - läste någonstans att nu är risken för nattfrost över. Själv har jag aldrig riktigt lärt mig vilka som är järnnätterna. Är det då månne 9-11 juni?

Tolv plus idag iaf. Hoppas på en bra dag. Övervann mig själv och gick till invägnng. Stilla sen 14 dagar - skulle ju kunna vara bra - men nu har jag INTE nått fram till jämviktsprogrammet. Kan möligen skylla några hekto på "vinterkläder" och att jag vägde in senare på dagen än normalt. Men 77,3 är INTE ok. 10 kg till ska bort!!

Kuriren toppar idag med Luleå kommun och upphandlingarna - fast det var igår det var på ettan. Idag är det på ledarsidan - mycket bra. Tål att granskas och kritiseras. Läste igår inköpschefens vånda att gränsen för direktupphandling skulle höjas. Upphandlingsproceduren skulle därmed kunna kosta nästan lika mycket som upphandlingsvärdet. Bullshit!! Att ge fler och mindre företag möjlighet att vara med och konkurrera är en riktigt bra investering.

Dagens ett i Kuriren handlar om teknikstrul i flygvapnet - Jas-plan kvar på marken. Men på nationaldagen flög de iaf - över stadsparken bland annat.

Och så har man Cirkus Maximum på ettan - Roffe har haft nöjet. Skönt att se bilderna från detta - då får vi iaf något bevis på att sommaren är på G.

NSD rubricerar med "Forskningssatsning ska locka läkarna" - och själv blir jag inte klok på om satsningen är från O till 8,5 eller om man man satsat något tidigare? Verkar ju korkat om an INTE gjort det?

Tillvarons lättmatroser - Carl B Hamiltons benämning på ledarskribenter i allmänhet och Göran Greiger i synnhet. Härligt. Nästan lika roligt som "Juholtvarning på Kent Persson" (moderaternas nya partisekreterare) efter utspelet om värfärdsinspektion.

Nu måste jag köra igång dagen. Packa ned lite prylar hemifrån inför kvällens blodomlopp. Det viktigaste - picnickfilten och stolar - några fp-T-shirt till våra tävlande damer - Sara och Lisa. (gågänget får kepsar). Sen och jobba några timmar. Hämta tjejerna klockan 15. Och sen en trevlig kväll på Skogsvallen!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Tack Ylva med flera för en underbart trevlig kväll ute i solen! Kramar om.....

2012-06-12 @ 22:18:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback