Lotta överraskar!

2012-06-09. kl. 08.00

Morgonens överraskning står Lotta Gröning för. I en krönika om brist på
nytänkande inom energipolitiken. "Jag är ingen hängiven kärkraftsdebattör. Jag är inte bestämt emot och inte heller för". Bättre kunde jag inte uttryckt min egen åsikt och jag som trott att Lotta och jag stod på var sin sida av barrikaden?

Gårdagen gick ju den också - inte någon av mina höjdardagar. Pulade på lite hemma - inomhus - så blev det en dryg timme på jobbet på em i samband med en liten ärenderesa.

Sen for jag och Karolina och gjorde en inköpsresa på Willys. Tio spänn för två stora förpackningar Mariekex tyckte jag var veckans klipp - väl hemkommen förstod jag att klippet var 1,80 - ridå, tablå!

Vem ljuger i "Snabelgate" undrar jag. Bosse Strömbäck hade igår ett brev publicerat - svar till en annan insändare - där han hävdar att han minsann aldrig hotat (lovat?) att avgå. Idag upprepar JE det i Sticket - dvs att BS hotat att avgå. Skulle vara intressant att köra det här "sanningsspåret" i botten - min misstro mot media har stärkts det senaste året.

I klass med prästen som försov sig till julottan är väl detta om vigselförättaren som missade vigseln. Om det nu har hen som gjort det - och inte brudparet som missat. Om hen är "syndabocken" lär det bäl bli en riksnyhet det här också

Finns nog mer att höja ögonbrynen för men nu väntar gräset på mig - nu finns ingen återvändo. Även fast shortsen och linnet får vänta - någon form av helly hansen blir det nog.

Me Börje och Birger ska gratuleras - namnsdag idag. Grattis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback