Ny tideräkning

2012-06-16, kl. 07.00

Sverige utslagna ur EM - som löken på laxen efter de andra motgångarn. Lisas lag föll mot Notas - båda lagen spelade så man undrade om det var något nytt spel. Lisa blev dessutom utburen från plan - lårkaka - inget spel idag. Väl hemma såg jag på Ukraina mot Frankrike - noll noll länge - och jag beslöt att hålla på Ukraina - förlust igen. Och så resten...

Så ska väl hela laget vara med i laget - ned med byxorna - frågan är väl bara vem som ska skjuta bollar på dem? Men okej då - efter dagens "krigsrubriker" - börjar väl en ny tideräkning.

Hyfsad dag annars - fick ihop mer jobbtimmar än lönen kräver - som vanligt. Avslutade arbetsdagen med att se till att FP-gänget på Pride hade fått med allt.

Vaknade idag till ett alldeles förtjusande väder - strålande sol från en sommarblå himmel. Erkännas skall dock att luften fortfarande kan kännas smått kylig.

Kuriren toppar med glädjande nyheter - halverade inbrott efter polisinsats. Men måste tillstå att statistiken inte känns så där tillförlitlig. Minskning sen i november...Efter en sommarinbrottsvåg som saknar motstycke...Utan att förta glädjen över den positiva polissamarbetet - så är det nog så att vi får invänta sommaren och se vad som händer - se vilket resultat det gett.

Men alltid kul när polisen blir arbetslös -
20 extrainsatta poliser i samband med pridefestivalen - helt lugnt igårkväll. Och tydligen hur trevligt som helst. Hoppas det fortsätter - fast så mycket besökare lär väl inte jag få mellan 10-12 en lördag förmiddag?

Sticket på pekar det jag också fundera över igår - hur kan Karl P vara ovetande om Leif Wikmans egna arbetslinje? Men komunalrådet hade ju "ingen aaaning" om Lulbos generösa "hemliga" pensionsavtal heller? Bara att kräva tillbaka pengarna - inget annat gäller!

Bo Strömbäck är inte sämre - i klassen att sko sig. Man tror bara inte det är sant att Bodens kommun - med massor av tomma lokaler - kan ge sig på att köpa in Snabelhuset. Med reparationsbehov på så där 7 miljoner. Även om jag tar fram min mediakritiska näsa och skalar av - så kan jag inte hitta något sakligt motiv till denna affär. Skämmes!

Axel och Axelina har namndag - grattis.

Nu ska jag göra mig färdig för dagens idella insats. Starta uipp bokbordet på Pride. Hämta grejor hos Nisse på Nygatan. Och sen kolla om gästerna i stadsparken varit lika stillsamma sen den officiella festen slutat - dvs om vi har något bord att pynta upp??

Ha en bra lördag och njut av försommarvädret.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback