Strejkar!

2012-06-21. kl. 08.00
 
Idag bloggstrejkar jag. Har kommit igång med lite röj här hemma. Inser att jag utlovat midsommalunch - och riktigt säkert är det ju inte att den går att inmundiga ute i pergonal. Hoppas kan man ju alltid - och just nu har solen brutit igenom.Strålande väder - men varmare önskar vi.
 
Nu har jag iaf kastat ut mattorna - här ska iaf dammsugas. Och sen ska jag så småningom fundera om det ska bli en tur förbi systembolaget. Har blivit så dålig på alkoholhaltiga drycker - tom vinet. Det har blivit för propoints dyrt - men är de midsommar sä är det. Så kanske...
 
Och så är det väl en och annan kompletteringshandling som ska göras - det där som får en att svära därför att ALLA säger ALLA verkar ha samma behov.
 
En liten insats på jobbet blir det på eftermiddagen.
 
Lokaltidningarna domineras av mordet i Haparanda - riktigt "deckarstuk" - med liket övertäckt på gatan. Och artikeln blottar oenighet mellan polis och åklagarrna. Polisen kallade till presskonferens - men fick inte säga något. Initiativet störde tydligen åklagarna - som visade var skåpet skulle stå - dvs vem som hade rätt att kalla till presskonferens. Så uppfattar jag det. Rätt eller fel?
 
Alf har namnsdag . och Alvar- Grattis till eder!
 
Och idag - eller rättare sagt inatt lär det ha vänt. Förstår inte - men nog var det bättre förr. Har bestämt för mig att ljuset stod blickstilla i dagarna tre - innan det vände. Så där som man hann vänja sig iaf.
 
Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Glad midsommar min stjärna, tack för att du finns i min värld! Och att just du är DU!

Ylva

2012-06-21 @ 20:05:54
Postat av: Ylva Mjärdell

Som vanligt har jag egentligen fler frågor än svar och måste ödmjukt böja mig för att jag egentligen ingenting vet. Jag undrar om någon kan tala om för mig vilka livsandarna vi talar om är och från var vi fick kännedom om dem. Är det enbart ett utryck eller innehåller talesättet mer..?
Kan vara intressant att veta nästa gång vi känner dem "vakna".....

2012-06-21 @ 20:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback