Svårt blir svart

2012-06-19, kl. 07.00

I denna prick och ringlösa värld blir svårt - svart. Om
Sverige match mot Frankrike i kväll. Känns som om det är både svårt och svart - kunde man inte lämnat wo och åkt hem?

Måndag igår - och det gick det också. Invägning - minus 1 hg på en vecka - inte ens snigelfart. Mycket intressant studiebesök med en utökad landstingsgrupp - neurovux, habilitering mm.

Gräsklippning i två timmar. Tror jag ska börja föra loggbok - ganska intressant att se vad det drar ihop. För mig är det rena nöjet - och inte tungt alls att sitta och köra traktorn.

Borgen avslutade kvällen - fast sen blev det lite sovhäng till fotbollen - vet inte ens vem som vann. Men kanske Spanien - Kroatien som spelade.

Galen vargdebatt - just nu på TV - och Göran Greider är vargexperten. Milde moses!! Ledarskribenter = tillvarons lättmatroner som Carl B sa häromdagen.

Kuriren toppar också med vargar - varit synlig nära bostadsrområde. Jag skulle dock vänligen be media att inte sätta såna rubriker med mindre att man har lite mer bevis.

Hade anledning att berömma kommunledningen igår - föreföll som om  man var beredd att kräva tillbak pengarna och dessutom avbryta affärerna med Wikman. Här beskrivet i  norrbottens Kuriren men så läser jag till min förtvivlan i NSD att socialdemokraterna har fortsatt förtroende för Leif. HUR ÄR DETTA MÖJLIGT! En person som så uppenbart manipulerat systemet. LW har ju själv varit med och diskussionerna - till och med tror jag om att fatta beslutet om maxbeloppet för extra inkomster.

Germund och Görel har namnsdag - inga kalas för min del - känner inga såna.

Lite mul idag - men inget regn.

Undrar vilken av dödssynderna som är mest frekvent? Själv gissar jag på girigheten. Väl lite av det som också styr Bodens Kommun, Tobbe och Bosse! Bosse köpte snabelhuset som ett politiskt inslag - han gjorde minsann något för ungdomar - men när han sugit ut det göttaste politiskt då vill han skicka notan till kommunen - och Tobbe han attesterade utan vidare. Med 10 000 kvadratmeter tomma lokaler som ska avvecklas - går kommunen in och köper snabelhuset - man häpnar.

NSD granskar också ett girigt gäng - extra knäckande läkare - dolda éxtra knäck.

Om jag visste att jag skulle bli frisk/bättre skulle jag bädda ner mig idag - men jag tror inte på det. Och ensam är jag på jobbet - härmed varnas alla eventuella tilltänkta kaffegäster - så jag kan inte smitta några.

Ha en bra tisdag - nu är det bara 2 dagar kvar av denna arbetsvecka. Herregud - det är inte annat än ledighet!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback