Tänkte så!

2012-06-11. kl.06.00

Om gårdagens nyhet från
moderaterna - om välfärdsinspektion - så tänkte jag just så - inte är det nytt det här. Och nu har KD också reagerat. Tydligen så är tom förslaget på väg att genomföras - tjänsten som generaldirektör utlyst. Vilket väl måste betyda att det är ett regeringsbeslut? Lite pinsamt för "nya" partisekreterare Kent? Lite märkligt väl om inte media borrar djupare i detta?

Oavsett det nu är KD eller Moderaterna som är mamma till detta så handlar det väl mer om ett spel för media. Nog tusan har vi tillräckligt med myndigheter som kan kolla detta! Skärp till reglerna istället!!

Noterar att moderaterna har en pressekreterare som heter Anna Lööf - trodde förstås jag kommit på Expressen med en samanblandning med Annie - men så pinsamt var det inte.

Gårdagen gjorde jag om till arbetsdag - surväder. Sen var jag och hämtade Birgit på flyget och vidarebefordrade till järnvägsstationen - där vi åt/fikade. Visade sig att det blev buss till Boden. Tur att vi inte hittade på att hon skulle stiga på i Sunderbyn - för de 5 passagerarna där glömde dom. Erica N och 4 andra fick taxi till Gällivare.

Sen blev det fotboll - ett för mig neutralt möte mellan italien och spanien. Bestämde mig dock för att hålla på italien då Spanien proklamerades som stor favorit. Och strax gjorde italien 1-0 - men det slutade 1-1. Kvitteringsmålet var jag med om men som nickade jag till en stund.

Och Kroatien vann mot Irland - den matchen hittade jag inte på min TV - väl inte fel på TV:n men väl på hen som låg på soffan och pillde på kontrollen. Hade nog hållt på Kroatien. Så det blev dubbelseger för mig igår.

Bertil och Berthold har namnsdag. Nästan dubbelnamnsdag för Bertil Bartholdsson - eller hur? Grattis!

I barndomens sagor var vargen grym och elak - åt upp mormor - medan björnen åt blåbär och var snäll med Olle. Undrar hur det kan komma sig att jag har björnfobi medan jag gillar vargen. Kolla bara här hur söt och hundliknande hen är. Ser ut som min blandrashund Vigg.

Idag borde dagen fyllas med både Viktväktare och träning - men troligen blir det inget av med det. Dejtar med Lars istället - för planering av Blodomloppet. Kan undra om vi har något annat parti med? Skulle haft de gamla tröjorna med alternativen "Folkpartiet - steget före" - "Först som sist - folkpartist".

Ha en bra måndag trots det jävliga vädret - plus 7,5. Har tröstat mig med en titt på yr.no - något bättre - solen glimtar i princip varje dag - och knappt någon nederbörd.

Och ladda för match mot Ukraina - kl. 18.00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback