Flaggan i topp

2012-03-12, kl. 05.00

Många skäl till flaggan i topp - men låt mig börja med rim på snopp - grattis till Christer Palmgren till sonen - född igårkväll - och välkommen till världen Valter.

Annars ska flaggan i topp idag för Gun Byström som fyller jämna år. Hipp, hipp, hurra!

Igår var jag - tillsammans med Lars och Carola - på 90 års kalas hemma hos Ingvar Stohne i Forsnäs och träfffade massor med trevligt folk. Vi körde södra sidan hem för att vinka till Hendrik i Lövudden som fyllde 39 igår - men vi surrade väl för mycket och missade Hendriks bostad.

Och apropå babysar så ska jag skriva att kusin Annlo blivit farmor för tredje gången - den här gången Andreas som fått en Elin. Annlo väntar på det fjärde barnbarnet - och kanske då blir hon mormor. Detta ska noteras av moster Gunilla i Bollnäs fvb till icke internetbaserade morbrodern Sture.

Och Lisas ABK - nollnollor och nollettor - gick till final i Leos Cup. Förvisso förlorade dom den finalen - men en riktigt kanonturnering av tjejena som höjt sig rejält. Och två i anrika Leos Cup (under Leo Kairentos tid spelade till och med jag basket) går inte av för hackor.

Dagen och veckan har börjat bra. Upp ur sängen innan klockorna ringde - hämtade tidningarna - och började undra om telefonklockan gick fel? Men alla visade samma 03.40 - hade alltså stigit upp en timme tidigare än vanligt och planerat.

Passar rätt bra då svarttaxin är i tjänst - ska hämta Lotta 07.15 på Västbacken.

För övrigt - stort grattis till barnbarnet Sara Victoria på namnsdagen. Och kronprinsessan kan väl få hänga med i en snibb av flaggan.

I skuggan av alla andra nyheter har det tydligen kommit någon udda opininonsmätning i natt.
Sossarna upp med 7,7 procent - och hamnar ändå inte över 30 - det säger väl något om både s och opinionsföretaget - kanske.

Inser helt plötsligt att jag slösat bort den nyvunna tiden - ska jag vara på Västbacken 07.15 och hunnit med att tanka dessförinnan får jag allt lägga på ett kol. Bara eb timme till avfärd. Jobb och träning idag - tror jag ger fanken i Viktväktarna - har en del annat att stå i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback