Snabb lägesrapport

2012-03-20, kl. 06.00

Idag blir det bara en riktigt kort och snabb lägesrapport här på bloggen. Dagen börjar tidigt idag - som du kan läsa några rader längre ner.

Summering av helgen ger vid handen att jag tänkt på vilodagen - skönt avslappnande - och gjort ingenting av produktivt värde. Varvat inne/ute - söndag satt jag ute i solen i 3-4 timmar sammanlagt - somnade sött och däremellan löste jag lite korsord och läste lite grann.

Söndag eftermiddag på trevligt årsmöte i Älvsbyn. Äldreomsorg blev skola - då föreläsare 1 blivit sjuk. Jag och Inger i mötespresidiet - tror vi klarade det med godkänt iaf. Godkänt också för fikat - Uddens goda smörgåstårtor och biskvier. De sistnämnda avstod jag dock - kan inte sitta och skrapa bort smörkrämen då jag är på "kalas".

Men lika bra jag fick avstå det - tror ändå inte jag vågar mig till Viktväktarna idag. Har egentligen inte tid. Fastän jag ska starta dagen med avresa redan 06.45.

Ska hämta svärdotter Lotta 07.15 för "leverans" till arbetsplatsen på Bergnäset. Så jag får starta min egen dag tidigt också. Dejt med Thomas ca 11.00 - och förhoppningsvis är den klart så jag hinner med ett träningspass innan jag ska klippas kl. 15.  Jag prioriterar alltså att träna framför invägningen hos Viktväktarna. Frågan är om något av dem hinns med.

Ha en bra måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback