Utvald av slumpen

2012-03-03, kl. 07.15

Fick åka för hela slanten igår morse. Hämtad 05.20 och taxiresan gick över Mjölkudden och Begnäset för upphämtningar. i god tid till Kallax - och vem sitter och läser av boardingkorten om inte Jim E. Och förra gången gången var det Nanny. Båda pensionerade gamla kompisar. Tydligen populärt extraknäck för pensionärer - något att satsa på?

Och "fastnade" i säkerhetskontrollen - pipandes. Utvald av slumpen sas det. Så jag köpte förstås 4 trisslotter - vann 4 - tog nya - vann 4 - tog nya - vann 1 - och sen blev det 0. Slumpen övergav mig innan jag lämnat Stockholm.

19.10 planet inställt - så Norwegian skulle försöka få med dessa passagerare med vårat 17.45 plan. Vilket innebar att vi i princip fick sitta i planet och invänta avgång - 19.10 på en kvart när.

Minus 10 idag - men gårdagen måtte ha varit varm och blöt här hemma - för snön har rasat från både stall och häbre.

Sparken strategiskt placerad på bron - behövdes för tidningsturen.

Har en lugn och stillsam hemmamorgon. Tidningarna lästa. NSD toppar papperstidningen med den våldsamma branden i Kiruna - vilken ger en mindre notis i Kuriren - som dock kompenserar med att ha
branden i topp på nättidningen. Toppnyheten i Kurirens papperstidning är annars det våldsamma - gigantiska - slöseriet som sker inom idrottssektorn i kommunen. En bro för 4 miljoner - som bara sen inte hövs - otroligt. Och en fullskalig skidskytteanläggning för 12 aktiva! Inte precis bredd, barn och ungdom!

Och medan NSD gläds över att ha blivit nominerad till Guldspaden för artikelserien om Outokumpu är Kuriren förundrad över att deras serie om läkaren som bytte vård mot sex och droger inte nominerats.

Gunborg och Gunvor får fira namnsdag idag - grattis.

Idag ska jag göra precis ingenting - dvs det som faller mig in allt efter. Återhämtning kallas det. Kanske det kan bli första sollapandet vid stallväggen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback