Dagen E

2012-05-22, kl. 07.00

Inte dagen D idag - men väl dagen E - som i Estelle.
Prinsessan Estelle som ska döpas. Själv kan jag inte hålla reda på varför hon inte tituleras kronprinsessa? Men tronarvinge benämns hon vilket borde rendera i kronprinsessa?

Och dagen E är det också - Eriksson är tillbaka. Med en Ja till Nato ledare. Själv blev jag en ivrig Natovän när jag insåg hur lurad jag blivit hela min uppväxt om Sveriges neutralitet under andra världskriget. Och lägg till det att det inte längre finns något att hålla sig neutral till. Intressant att ta del av vad som står i den svenska solidaritetsförklaringen från 2009 (vem har antagit den?) "Sverige kommer inte att förhålla sig passivt...". Byt ut ordet passivt mot neutralt - för det är precis samma sak.

Men återgång till dagen G - som i Gårdagen - blev bra den också. För mycket jobbtid förstås. Kanske det som Kurirens horoskop menar med att jag tar kurvorna på två hjul. Hann dock med att klippa mig - men dessvärre ingen träning. Måste bli idag. Hann väl i stort ikapp åtminstone vad avser jobbet.

Grannens 3-åring var på rymmen igår när jag kom från jobbet. Han kan ju lulla på ganska vitt och brett mellan våra hus - men när han började dra sig ner mot Sundis fick jag gripa in. Som tack så både snorade och kräktes han på min kavaj. Troligen för att han var riktigt livrädd - hade nog tappat greppet över var han befann sig. Återbördades till hans äldre broder som precis börjat leta honom.

NSD toppar med sin dokumentär om Quick. Säkert en del som tycker det är intressant - upptäckte att jag själv läste en del om de stycken som handlade om Appojaure. Men annars känns det som om detta är ett projekt som drivs för som belöningen för de som får hålla på med den. Inte fel del heller - personalpolitik.

Kuriren har hittat en mailväxling mellan en medborgare och en tjänstemän på Svevia (ja - faktarutan säger att det är fd Vägverket - jag började fundera). Och tjänstemannen vidhåller att han minsann inte ska behöva ta vilken skit som helst. Må säga att jag tycker hans tröskel är rätt låg - lite "sand" får man tåla i sandlådan!

Ingen länk till ovanstående - men hittade denna vackra skål som ska överlämnas som doppresent från Sveriges landshövdingar. Och PO som suttit längst (?) får överlämna den. Och en blåklinsskål - och det fanns ju förstås en tanke bakom - för visst blev hon hertiginna av Östergötland?

Henning och Hemming har namnsdag - grattis.

Med vissheten om att jag ska få stimulerande information idag - NSD:s horoskop - tar jag mig an tisdagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback