Lugna gatan

2012-05-13, kl. 08.00

Verkar vara lugna gatan inte bara på Berigårn - tidningarna ger en misshandel och en opinionsmätning - det är ungefär allt.

Opinionsmätningens rubriksättare - att SD är fjärde största parti. Största gapet på länge mellan S och M - till sossarnas fördel. Kan jag minnas rätt med 36-27?

Gårdagen blev en riktig vilodag kan man säga. En sväng med Kerstin till "körrgårn" där vi fixade till på fem gravar Tog bort skräp och top hem lyktor. Några perener åkte ner på en del av gravarna - men på några låg snön fortfarande kvar.

Och här kör jag tvättmaskin - ska snart ut i särken och hänga.

Här är så stilla ochlugnt - tror minsann småfåglarna har tagit sovmorgon. Eller så har jag börjat höra dåligt.

Linnea, Linn och Lis har namnsdag idag - enligt mor mariannes bok - skulle väl gissa på att det är det två förstnämda som gäller "på rikt"? Grattis till kusinbarnet Linn i Koskullskulle.

Och vad göra idag då? Pyssla på med både det ena och andra. Event. ett ordförandeuppdrag ikväll - och det med lite restid - så jag kan hoppas det hittat någon annan. Stjäl mycket tid. Skulle behöva en sväng in till jobbet - ska ju vara ledig från och med onsdag och resten av veckan. Och i min bransch får vi jobba in både semester och annan ledighet.

Ha nu en bra söndag alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback