Röd dag

2012-05-01. kl. 08.00

Och hopp och hej så var det maj! Och tisdag - ganska logiskt eftersom det var måndag igår - men "ställen" stängde som om det var lördag - anledning till förvirring - bortsett från den naturliga inbyggda.

Gårdagen var helt okej - bortsett från att jag glömde hurra för kungen. Men jag tar igen det idag med en länk med bild från slottsbacken. Där kungen fick konkurrens
av arvprinsessan Estelle.

Själv såg jag inte ens en majbrasa på bild - inhiberade tänkt besök på hemvägen då det kom några blöta stänk i den redan kyliga tillvaron.

Men nöjd med gårdagen ändå. Gymmet försökte lura mig på träningen genom att stänga tidigt igår och ha helt stängt idag. Är inte det senare lite märkligt med en anläggning som normalt har öppet på söndagar? Visst skulle vi höja på ögonbrynen och kanske demomstrera också - óm Max, Kvantum och andra serviceinträttnignar skulle ha stängt idag. Och inte har väl övriga gym stängt? Men Actic är ju någon märklig halvkommunalkonstruktion - kanske ett påbud från kommunhuset?

Har nätvandrat - i avsaknad av papperstidningar  - men inget att skriva hem om. Ganska bökig helg i länet - och på vissa andra håll. Men en del rapporterar normalhelg.

För min del blir det nu ett snabbt inneröj, sen en tvåtimmarspromenad, en stund i solen. Sen måste jag inte och göra ett par timmars jobb - måste visa att vi riktiga arbetare jobbar och springer inte på gatorna med lustiga plakat!! Känner bröderna Lindfors sympati - se gårdagens blogg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback