Bilfria dagen!

2012-11-19, kl. 06.30
 
Jämmerdagen är över! Tog inga risker - gifte mig inte - och rörde inte bilen. Så återigen en bilfridag - börjar bli en och annan - har nog dragit ner på tempot.
 
Gårdagens sysslor inte mycket att skriva om - fanns dock meningsfulla uppgifter hela dagen - fast jag knappt kommer ihåg vad. Ett av de större projekten - framåt eftermiddagen - var iaf att städa skafferiet. - Fick mera bevis hur fort tiden flyr - mycket med utgången datum eller datum på utgående. Rekordet var en konservburk - fruktcoctail - som närmare sig fotbollen rundhet - saknade bäst-före-datum  vilket tyder på en ansenlig ålder.
 
Och numer inte ens återbäring på städningen. Tidigare bar jag iväg mjöl och andra bakgrejor - som var på väg mot sista datum - till mor och far och fick tillbaka bröd i överflöd- Saknade!
 
De som är inbokade på morgonflygningar med SAS har nog inte sovit lika gott som jag. Var med en viss spänning jag inväntade morgonnyheterna. Seg historia. Det finns positivare nyheter än denna länk - men "drakarna" vill suga ut det göttaste - så klockan 10.00 bjuder Expressen på chat om vad som händer med bonusarna vid en konkurs.
 
Nöjd med att bara ena lokaltidningen innehöll bilagan Norrbottens affärer - selektering som gläder - för jag har för mig att jag brukar få dubbla tidigare.
 
Kuriren avslöjar idag sina kandidater till Årets norrbottning. Ingen självklar kandidat - men själv har jag aldrig röstat - och kommer nog inte att göra det nu heller. Fast första-nyhet är "Mordbrännare går lös på Porsön" - ett oroligt område - Porsön.
 
Dagens lokala snackis kommer nog att emanera från NSD:s scoop. Hela första sidan handlar om landstingets miljonprojekt - som egentligen är en EUprojekt - Kolartic. Där Boden BK är en part. Och där projektanställda inte ens minns att det deltagit i projektet. Misstanken att det använt projektpengar för att finansiera sin ordinarie verksamhet känns stark efter dagens skriverier - men fortsättning följer. Sanningen?
 
Elisabet och Lisbet ska gratuleras idag - namnsdag.
 
Lite grattis till mig själv också - har bokat en halvtimmes massage vid lunchtid. Velar fram och tillbaka om jag ska gå på invägning idag. Får ta en förmatch med egna vågen här hemma. I övrigt blir det som vanligt - jobb och träning. Men det är ganska gott bara det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback