En månad kvar

2012-11-21. kl. 07.00
 
En månad kvar till kulmen på mörkret - vintersolståndet. Själv förbannar jag inte mörkret - men längtar efter snön. Mörker,snö och kyla det är livet det - åtminstone under en rejäl period av året. Och jag skojar inte!
 
Och 33 dagar kvar till julafton hör jag från TV:n.
 
Själv har jag fullt upp med att komma ikapp - blev översovning idag - med 1 timme. Lite olämpligt då jag tänkte hinna plocka upp lite eftersom spis och fläkt ska levereras idag. Gud förbjude att de kommer redan klockan 7?
 
Blev träningsfri dag igår - ska försöka återinföra varannan dags träning. Och så var jag lite "mör" efter massagen. Trevlig diskussionskväll avslutade dagen igår.
 
Blir stressad av tanken att hantverkarn kanske dyker upp tidigt. Får lämna bloggen utan att kommentera och lösa världsproblemen. Får titta igenom och eventuellt ta en bloggbrejk på jobbet.
 
Gratulationer dock inte att förglömma - namnsdag idag Helga och Olga. Och födelsedagar för Lars Leijonborg, Roland Sundström, Linda Sundström, Gustaf Hansson, Åsa Dahlqvist. Grattis - och missade jag nu någon så får jag ta det senare idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback