Plötsligt händer det

2012-11-30, kl. 06.30
 
Plötsligt händer det - ska väl följas av en miljonvinst på Keno - men plötsligt bara skrev jag så - mord i Arvidsjaur. Kommunen med lägsta brottsligheten per capita - åtminstone var det så då jag satt i polisstyrelsen. 81-årig man ute på promenad med sina hundar - nedstucken av okänd man. Förstås ettannyhet i våra lokaltidningar också.
 
För att nu nämna något annat om gårdagen så var det bio på kvällen - Call girl - rätt seg historia. Men kul att se kläder, bilar med mera från ljuva 70-talet. För att inte tala om alla rökare - rökte ALLA människor på den tiden. Behållningen dock påannonsen av "Dom över död man" - den filmen bara måste jag se.
 
Och plötsligt händer det - fredag idag. Och Anders och Andreas har namnsdag - grattis. Braskar Anders? Vet inte - men inte tror jag då på utlovade minus 18.
 
Trodde "slangning" var utrotat - länge sen jag hörde eller såg något om det. Men nu har även det hänt - på Skurholmsgatan.
 
Läsvärt idag är också Åsa Petersens krönika - "Rasism är en förolämpning" en travestering på Torgny Segerstedts "Herr Hitler är en förolämpning" apropå filmen jag nämnde ovan. Tycker att samma benämning kan användas för de opinionssiffror SD får idag - fortfarande över 8 procent. Så budskapet i Kurirens ledare är också värt att spridas. Själv får jag ändå en känsla av att det här är början till slutet för SD? Eller är verkligen svenska folket så historielöst?
 
Egentligen har jag nog jobbat in fredag - men råge. Har ju tänkt mig att börja med 4 dagars vecka, Men det höll bara en vecka. Men det får bli kort dag idag. Inte för att jag avser att göra kåldomar. För er som inte vet det så är det kåldomens dg idag - iaf säger dom det på TV. Träning efter lunch och sen ska jag banne mig hem och köra igång advent. Då tänder jag!
 
Nu är jag spänd att gå in på den här bloggen från "utsidan". När jag ser på sidan nu är det prydlig svart text med ljusblåa länkar - fattar inte varför det bitvis blir den otäckt, svårlästa, lilaröda färgen. Nu har jag testat vissa insatser. Få se?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback