Berigårn söndag den 21 oktober

2012-10-21.kl. 08.00
 
Lugnet och mörkret var lägrat över Berigårn när jag hämtade in DN vid halvsjutiden. Frostigt på backen - kändes inte kallt men termometern visar på minus 7. Blir nog klart, kallt och soligt idag också.
 
Väl genomförd lördag. Snabb tur till stan. Strandgallerian, expen, Maxi, Plagget och sen hem. Inköp av bikini, linne och hårblekning.
 
Efter en timmes middagsvila fixade jag vinterdäcken från stallet till bilen - byte på torsdag. Stagade plogpinnarna med att kila ned "sjutumsspik" - blir spännande om de röner bättre öde än fjolårets - som blev stulna en del av dem - och resten flög iväg på första plogsvängen. Sen blev det basket - riksmästerskapen för flickor 1998 - Antnäs BK åkte på storstryk mot Jämtland - men roligt iaf. Dagen avslutades med en god och trevlig middag hos kusinen.
 
Kan väl inte precis säga att lugnet lägrat sig i kommunen i övrigt. Kalabalik vid ungdomsfest i Svartöstan. Fyllo som gav sig på parkerad polisbil. Fast i stort är det samma typ av händelser som alltid en söndagmorgon. Isiga vägar, älgpåkörningar och avåkningar. Men inget värre än vanligt.
 
Inget politiskt så långt jag surfat mig fram. I avdelningen udda nyheter återfinns blodregn - men den nyheten kom för någon dag sen.
 
Någon eller några har säkert namnsdag idag - men dagens namn servicen är dålig på helger. Dock enligt mors almanack är det Birger, Brita och Britta - grattis.
 
Idag blir det lite klädvård inför semestern. Klockan 14 ska jag vara på Sunderby sjukhus och träffa Stammningsföreningen.
 
Njut av söndagen - innan du vet ordet av så är det måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback