Drömt över

2012-10-04, kl. 07.15
 
Mardrömsstart på dagen - översovning i en hel timme. Vaknade redan kl. 3 och var pigg men skulle vänta in ringningen halvfem. Den minns jag inte ens - men förmodligen ingick den väl i drömmen jag hade. Om att jag var i Jokkmokk på konferens - årsmöte för länsförbundet var det - och verksamhetsberättelsen var i ett bedrövligt skicka med sidor som fattades och felstavningar. Men helhetsintrycket av drömmen var posititv - var väl därör jag inte ville stiga upp. Så kanske drömt över - inte sovit över.
 
Nu gäller det att inte stressa upp - för då slår det till - kraftlösheten.
 
Börjar lite pedagogiskt med gårdagen - den var bra. Min vän Lars var och hjälpte mig med hyllan. Och då blev det förstås frestande at börja med förestående ommöbleringen - så jag gjorde bara det som absolut var tvunget att verkställas igår - sen blev det ommöblering - men mycket återstår.
 
Var kvar till klockan 13 - då jag åkte och hämtade Lisa ute i Alvik. Åt "mättnadsfaktorlunch" i bilen bestående av vindelrökt skinka - inhandlad i Antnäst. Släppte Lisa kl. 15 och begav mig till bentäthetsmätningen. Inte bara koll av längd - utan även vikt. Man måste hålla koll så jag inte magrar - för det är också en riksfaktor vid benskörhet.Nog ingen risk för plumpar i det protokollet!!
 
Och mätningen var bra - medicinering och/elller träningar har gett bra resultat Förbättring både i kotor och höfter. Båda får faktiskt helt godkänt -. även om det inte skulle bli ytterligare förbättring.
 
Verkligen inte myckat att yvas över i tidningarna heller. Sökte Roffes krönika - men den borde väl kommit igår?
 
Lite roligt iaf - kommentarerna runt sossarnas budget. Vilken behandlas på båda ledarsidorna förstås - Kurien och NSD, Mest synd tycker jag om väljarna - måste bli svårare och svårare att se skillnad på blocken - åtminstone innan v och mp blandas in i det röda. Men visst finns det besvärande fakta för båda sidor. Svenskt näringslivs uträkning om minus 88 000 jobb med sossarnas politik kommer säkert väga tungt i debatten - se Sticket.. Förvisso ska Svenskt näringsliv ses som en part som inte behöver se helheten - men ändå. Rapporten kommer säkert att dissikeras.
 
Märkligt är det ju också att sossarna inte har en bokstav om norrbottniabanan i sitt budgetförslag. Än märkligare är hur OA, Roslund och Karin Åström nu försvarar det. Det kommer sen...Och man kunde inte vänta det nu..Det finns ingen järnvägsplan (Roslund)..Men förutsättningarna var väl lika då regeringen la sitt förslag?
 
Och Karin Åström fortsätter att tycka att det är hemskt och fel att regeringen föreslår  4,3 procents sänkning av bolagsskatten - trots att sossarna själva sänker med 2,3 - och enligt egen utsago hade sänkt mer om det tyckt att det funnits ekonomi för det.
 
Däremot tycker jag att sossarna är rätt ute när det höjer i sjukförsäkring och a.-kassa . nu kan jag inte deras förslag i detalj - men båda försäkringarna har utholkats och bör återställas. Och varför inte obligatorisk a-kassa? Det skulle bli en extra skatt, tyckte Magdalena Andersson - men värre skatter har nog s - varit med och infört.
 
Nä nu får jag ta iut med verkliga livet - om 1,5 timme ska jag vara på jobbet. Och halvtolv ska jag klippa mig. Spännande att se om min frisör godtar att det kommer en blondin? Sen blir det träning. Och så hem och läsa på inför morgondagen - SV-valberedning i Stockholm.
 
Och ett extra stort grattis till Ellen PE som fyller år idag. Namnsdag har Frans och Frank. Thomas får pussa på sin Frank!
 
Ha en trivsam torsdag (höll på skriva onsdag - undrar om jag gjort det på något annat ställe?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback