Färskvaror

2012-10-09. kl 06.30
 
Färskvaror - kom i mitt huvud då jag sökte efter en kommentar om söndagens partiledardebatt. Hittade inget i vare sig Expressen eller Aftonbladet - med att scrolla igenom iaf. Skulle bara skriva att jag var nöjd med min partiledare - vilket alla poängutdelar i kvällsdrakarna också var.
 
Livet är också i allra högsta grad en färskvara - inser att jag vid snart 65 ska göra - inte tänka utan göra. Igår fick jag dödsbud angående min farbror Sten i Norge - hade avlidit. Nästan 85 hann han bli - trots troligen ett ganska hårt liv. Har bara träffat honom en enda gång i livet - och utbytt några julkort och brev de sista åren. Så det kändes rätt snopet - hade nog tänkt mig att hinna lära känna honom bättre.
 
Så det blev en snackekväll hos kusinen - med lite vin och vindruvor - en helt ovanlig måndagkväll!
 
Och tränade gjorde jag igår. Och gjorde ett försök att komma till tals med telia - Nr 80 fick jag och 70 expierades - efter 10 minuter kom 71:an upp på tavlan - då gav jag upp!
 
Kändes nästan förtvivlat att det regnade när jag hämtade tidningarna. Lite läskigt med de översvämningar som det nu rapporteras om. Läserom Vibbyn i ingressen - men hittar inte igen det i texten?
 
Piteåborna brukar ju berömma sig att vara lite eljest. Och nog är ju det här eljest - men knappast positivt. Bränt och bitit sitt lilla barn! NSD:s ettannyhet! Vad ska vi göra med alla empatistörda människor? Hörde hon Götblad på TV också.
 
I NSD kan jag också rekommendera läsning av Peter Olofssons krönika - om graffitidebatten som han liknar vid en blöja. Vad han egentligen tycker döljer han fint med roliga ordsnittslingar Hittar den inte på nätet.
 
Men att det "var mer tryck på Olles tid" - uttalande av Karl Petersen. Kan inte det ses som vuxenmobbning mot Torbjörn Lidberg?
 
Ingrid och Inger har namnsdag idag - många såna känner jag som är värda att hedras. Grattis tjejer!
 
Nu väntar jobb i några timmar, sjukgymnast och sen träning. Borde väl ge mig i kast med Telia en gång till - men får känna om tålamodet är moget för det idag.
 
Ha en bra tisdag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback