"Förfallstid"

2012-10-18. kl. 06.30
 
En riktigt behaglig morgon. Tänk vad drömmarna påverkar i vilket läge man startar dagen. I natt har jag drömt att jag läxade upp en makthavare för att hen otillbörligt gynnat en familjen närstående person. Och den korta promenade för att hämta tidningarna gav vid handen en behaglig temperatur såtillvida att det nog är isfritt idag. Annars ogillar jag starkt denna "förfallstid". Nästa gång vår herre pudrar naturen hoppas jag det får ligga kvar.
 
Befann mig på jobbet i 12 timmar igår - förvisso långt ifrån i skarpt läge hela tiden. Men det är första gången på 5 år som detta inte helt slår ut mig. Avslutade dagen med en trevlig diskussion om nya partiprogrammet.
 
Nu ny dag och nya utmaningar - Lukas ska firas - namnsdag. "Lillpojken" Tillberg får en särskild hälsnng.
 
Tidningarna lästa - på kontor irritation skriver jag "Duosidan" lika i båda tidningarna - och med en layout som inte passar i en vanlig dagstidning. Återremiss till bilagan!
 
Hockeyn slås förstås upp - seger mot Modo. Med stöld från Kurirens ledarsida konstaterar jag att LO och vänsterpartiet väl inte är nöjd med det - de ogillar ju vinster. Själv blev jag störd över att det var hockey igår - onsdag. Det gör mig "dagavill" - måndag, onsdag och fredag ska präglas av att det inte är hockeydagar!
 
Noterade att ledarsidan i NSD igår INTE tog upp det som var på allas läppar - SSU-såpan.Förstår nog att en del undrat över det - för idag noterar han hur ofta han skrivit om det. Idag läxar han upp Kurirens ledarskribent som han tycker dömer ut seriöst arbetande s-kommunalråd för att en grupp yngre socialdemokrater fifflat med ungdomsdarebidraget. Kan berätta att Bengt-Urban i gårdagens PT och i viss mån även kommunlrådet Petersen i Luleåi sina kommentarer var inne på samma spår, Fler än de som kommer att utkrävas formellt straff kommer att behöva avkrävas ansvar, skrev Bubbe. Hur stor smitta som sprider sig till moderpartiet kommer att avgöras hur man hanterar utkrävandet av ansvar. Många som är i riskzonen har idag förtroende uppdrag för "vuxenpartiet". Om "Lex Leif Wikman" gäller kommer det att smitta över även till partiet . Att stå upp för fortsatt förtroende för en person som så uppenbart missbrukat det bådar inte gott. Jag avser förstås att Leif fortfarande har ett sossemandat som ordförande i ett bolag.
 
Slut för idag - viktigt att komma i tid idag - för Thomas och jag ska på besök till Studieförbundet Vuxenskolan. Ska bli spännande att bli uppdaterad om den nya organisationen. Men det blir nog min enda jobbinsats idag - får se om jag får till träning sen.
 
Njut av dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback