Kyligt

2012-10-10, kl. 07.00
 
Ja inte här inte. Inväntar ju minusgrader med en viss spänning - för då ska vi sätta ner våra plogpinnar i de "förborrade" pålen. Ska bli så spännande att se om det funkar. Annars får väl plogaren sikta på ytterdörren och ta fullfart ned mot huset!
 
Trodde att den artikeln om kyla aviserade att det var dags nu - blev lite panikslagen när jag läste om att det skulle ske natten mot onsdag. Tog ett tag innan jag kunde konstatera att det var just onsdag idag. Men då hade jag nått fram till slutet där det framgår att det inte gäller oss här uppe.
 
Kommer att gå en träningsfri dag idag - ofrivilligt. Vaknat med ont bak på vänsterskulderblad. När jag vrider huvudet åt vänster - smärtar det och drar i vänstra skulderbladet. Diagnos? Någon? Vet iaf vilken apparat det kan bero på - ökade vikten men körde ju lite försiktigt med reducerat antal gånger.
 
Bra dagar annars igår - utom att jag tydligen sträckte mig - hann med väldigt mycket. Hoppas det håller i sig idag.
 
Började väl inte så bra - med översovning till kvart över fem. Men okej då - nu är jag igång.
 
Förfärlig ettan nyhet - om skräckscener i Coop Arena. Och bra hanterat - matchen avbröts då Oscar var svårt skadad. Glädjande att se att han är på bättringsvägen och förhoppningsvis inte får några bestående men.
 
Båda tidningarnas första sidor helt upptagna med ovanstående. Väl inte mycket annat att orda om. Möjligen att "Nu får pappa en egen matkasse" - vilket innebär att det kommer finnas leverans av färdigmat som bara ska värmas. Fördomarna frodas - män kan inte laga mat! Återigen tur att far är krémerad - annars kunde man tro att han skulle roterat!
 
"Poltiker rasar mot vårdköer" återfinns också på ettan. Glädjande nog Jens som reagerat på vårdköerna för neuropsykiatriska diagnoser - artikel i gårdagens NSD där Britt Westerlund försökte smeta ut ursäkter för köerna.
 
Återkopplar till rubriken kyligtdå jag hittade den här länken från igår. Men även Kuriren tar upp det idag - har nog möjlighet att bli lite klassiskt - att "Det var mera tryck i samarbetet under Olles tid". Kuriren har inte lagt ut det - än iaf.
 
Och nu är klockan mer än slagen. Grattis till Harry och Harriet. Nu in i duschen och sen till arbetet. Eftersom det inte blir någon träning idag - kan det tänkas bli Telia och en gardinaffär!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback