Skrev jag inte det - minsann?

2012-10-11, kl. 06.30
 
Skrev jag inte det - minsann - att jag inte drog slutsatsen att något skulle bli bättre om man avskaffade nämndemännen. Kanske kunde avkräva lite ansvar av juristerna också? Och lite moral - med tanke på den här artikeln.
 
Annars mår jag som en prinsessa - iaf mentalt. Upp tjugo i fem - trots (eller kanske tack vare?) att jag inte fick till någon middagsvila igår. Mycket sova ger sug efter mer? Kanske!
 
Men fortsatt ont i ryggen - inte outhärdligt - men tillräckligt för att jag nog avstår träning idag. Jag har ju några dagar på mig att sätta 3:an.
 
Kuriren toppar med att "Datajättar står på kö för Luleå" - men för gudsskull det är väl bara att släppa in dem. Ont om plats har vi ju inte precis. Dock är det en annan rubrik som tilldrar sig mitt intresse "Boende vill slippa väg" - ett grönområde på Kronan som ska plogas till en tre meter bred väg. Förefallet väldigt överdimensionerat för att öppna för att barnen ska kunna ta sig mellan kvarteren! Lite bittert känns det minsann också - här har vi kämpat i snart 25 år för sen gång.- och cykelväg - och för att som en provisiorisk lösning har vi föreslagit plogning vintertid.
 
Dåligt samvete får jag av rubriken "En donator räddar nio liv". Förvissor har jag gjort allmänt känt att skulle det finnas något att använda och om jag dör under såna omständigheter att donation är möjlig - så kör hårt. Men lilla donationskortet har jag minsann inte fått till. Föräldrarna frågade mig, fick klartecken och lämnade in sina. Det är nog också nästan 25 år sen! Lika seg som kommunen - idag ska det bli verkstad!
 
NSD har en etta som kan lura till förväxling, "Vd på väg bort från krisbolaget" - och så stor bild under där Luleåbo - och dess vd startar upp bygget på Kronan. Krisblaget är Luleexpo och vd:n är Margit Eklund. Men någon sanning får vi inte - damerna ifråga vill inte kommentera. Och numer verkar våra norrbottniska journalister nöjda sig därvid. Lex Leif Wikman - som fortfarande inte gett sin syn på "bedrägeriet".
 
Såg fö att den interna utredningen av det misstänka bedrägeriet inom SSU Piteå nu var klar. Christer Lindström och helen Stenberg - revisorer hos SSU - är klara med sitt jobb. Men mörkar! Det som är märkligt är att det inte förefaller som om det ärendet är polisanmält! Kan inte någon göra det isåfall. Verkar som om jag kanske får rätt här också - skrev jag inte att de letade en lämplig "syndabock" som skulle kunna rättfärdiga alla andra fingrar i syltburken!
 
Gratulerar Erling och Jarl idag! Och har en blank sida i min almanack idag - inga möten, sjukgymnaster eller annat tidsstyrt! Så det blir väl lite jobb då - och på min ärendelista står Apoteket, Telia och Ohlssons, Inte Clas O utan tygvarianten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback