Winsth i kärva tider

2012-10-26, kl. 06.30
 
Ganska klämmigt att heta Winsth, vara chefsekonom och varna för en kärv ekonomis vinter. Bara namnet måtte ju trösta för det dystra budskapet. Fast det är klart - för den politiska vänsterkanten är hon väl ett rött skynke?
 
Uppe i tid idag - halvfem - behövligt för nu ska det packas, göra några insatser för jobbet och förhoppningsvis hinna röja lite här hemma.
 
Om nu media skrivit av sig om Madeleines förlovning så lär väl den här opinionsmätningen bli dagens nyhet. SD tredjestörsta parti - förvisso i något som heter Ipsos - undrar hur kvalitetssäkrat det är? Länken hämtat från PT - sökte nyheten om att kommunalråder och några till fått hotbrev - med rasistiskt anknytning! Det är ettan nyhet i NSD:s papperstidning. Vilket det fö är också i Kuriren.
 
Blir inte mer än så här idag - och närmaste 7 dagarna blir det nog noll. Ska försöka ta semester även från nätet - bra test att se om jag är beroende. Förvisso kommer jag väl ha dator med - och lösenorden till e-tidningarna väl förvarade på den mänskliga hårddisken - men jag utgår från att barnbarnen håller efter mig.
 
Rasmus och Amanda har namnsdag - grattis!
 
Kan fö meddela att det är minus 11 här på Berigårn - dock ingen snö. Har just kollat att jag har borstar i bilen - det kan ju hända att den kommit till nästa fredag.
 
Ha det riktigt gott och njut av livet. Det blir inte bättre än så här.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback