"Budgetfyrverkeri"

2012-09-20, kl. 07.00
 
Småler när jag hör på TV om sossarnas ekonomiske talesperson tala om "budgetfyrverkeri". Ja i förhållande till Strängs hemliga nådiga lunta en gång i tiden kan man ge den många tillmälen. Men uppenbart hur svårt sossarna har att hitta sin oppositionsroll - men det beror förstås på att man inte har någon sammanhållen politik.
 
Speglas tydligt (svårigheten med oppositionsrollen) också i OA:s andra ledare idag - häcklar alliansens sänkning av bolagsskatten men konstaterar samtidigt att även sossarna talar om en sänkt sådan. Dock skriver OA - att det gör dom nog bara för att skapa en företagsvänlig image. Ja OA bör väl veta hur sossarna bedriver politik - bara för att skapa bilder av något. Lite häpnar jag dock över erkännandet!!
 
Lyssnr på debatten på TV om det här företagen som transporterar pengar. Måste säga att jag häpnar även här - men det är  väl något jag inte förstår. Hur kan flera företag låta bli att märka att deras dagskassor inte satts in på deras konton? Fundera själv - hur rackarns får de bokföringen att stämma?
 
Bra dag igår - SÅ roligt att träffa släkten där ute i Smedsbyn. Förödande dock med gofika - det blir nog ingen bra viktvecka det här heller. Idag är det dock andra som ska gratuleras - Elise och Lisa, Lisa Sundström i högsäte förstås!
 
Sossepolitik i högsäte på Kurirens etta också. "Försök att stoppa ny privat aktör misslyckades". Ja jag blir riktigt bedrövad när jag tänker på alla skattepenar som slösats på att stoppa medborgarnas möjligheter att välja. Ser ju nu också hur kommunens mässbolag slösar pengar på att anordna föreläsningar med bl a sossen Thomas Bodström. Tesen om att kommunen bara ska göra det medborgarna frågar efter och som ingen annan kan/vill göra bör tjatas!
 
Ja nu hinner jag inte mer idag - har extremt mycket som ska hinnas med på förmiddagen. Och efter lunch ska det bli träning - veckans trea.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback