Kråksång

2012-09-12, kl. 06.30
 
Ja "kråksång" handelade om något helt annat - men visst kan man säga att nyheten om Persson och Schibbey var "det fina i kråksången" igår dvs det positiva bland alla andra sämre nyheter. Råkade läsa en artikel om att "kråkor glömmer aldrig ett ansikte" på Kurirens "folk" sida. Då kanske det har ett visst värde att jag brukar prata högt med fåglarna - fast det är förstås mest med fru Skata - jag gillar den fågeln. Men nu får jag ägna lite mer kraft på kråkorna också - särskilt höra om det finns fn kråksång på våren?
 
Bra ledare i Kuriren - Boden räcker till för ledare varenda dag. Lite viktigt småkraxande i den. Sluta ropa på Olle. Se framåt och hitta lösningar för den - framtiden. Men Olle hade tydligen fått frågan om att ta över efter Johan och han hade iaf inte avvisat det - tyvärr. Slutkraxet i ledaren - om ökat tryck på högt arvoderade som ingenting gör vet väl också var den tar?
 
NSD ledare tar upp friåret och höjer det till skyarna. Jämför det dessutom med Fas 3 vilket väl inte är en riktigt relevant jämförelse. Nu är väl det två olika storheter kostnadsmässigt. Skulle nog också vilja ha en granskning till av rapporterna - med såna kan man nämligen bevisa precis vad man vill. Fö ogillar jag drevet mot Fas 3 - jag har mött Fas 3:are som haft sysselsättning som varit till glädje både för personen och omgivningen. Felet man gjort är ju att man lagt in ersättningar till arbetsgivarna som gjort det möjligt att bedriva affärsverksamhet eller ska vi kalla det slavhandel. Jag skulle också vilja veta vad alla som förFASar sig ser för alternativ? Passivt uppbärande av socialbidrag?
 
Fö anser jag att ingen rapport borde få användas som "sanningsvittne" så borde det utsättas för opponenter!
 
Och just nu "fasar" TV ut mina (dyra) Omega 3 tabletter - har ingen som helst inverkan på hjärt och kärlsjukdomar enligt en forskningsrapport som kommit. Men de "glömmer" att tala om om de har någon annan positiv inverkan. Eller är det möjligen så att den fiskleverolja och de dito piller jag fick hela min uppväxt var till noll och ingen nytta? Då ska jag stämma någon - för hur kul var det att få detta?
 
Fast tron segrar ju - själv tar jag ju nu Chi-San och känner hur krafterna ökar!
 
Åsa har namndag grattis - och Aslög också - grattis.
 
Dock har jag än inte blivit på effektiv att jag hinner skriva om allt jag vill - ´problemet är att jag tänker att det och det ska jag skriva om - men glömmer...
 
Nu blir det jobb och träning. Trean ska sättas idag - för i morgon ska jag vara i Kalix hela dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback