Oskars vann

2012-09-06, kl. 06.30
 
Fem strömmingar . så många var det mycket länge sen jag åt. Tre Oskars och två Kallax - och det är klart - att ge betyg åt Kallax efter att ha ätit tre Oskars kanske inte är helt rättvist. Oskars vann alltså i min värld - men Kallax var ovanligt bra för denna tidiga tid - och romtävlingen vann faktiskt Kallax överlägset. Med både fast, vackra och lagomt salta rommar.
 
Är lätt på foten - började dagen igår med fotvård. Fossingarna skrapade, slipade, filade, masserade och insmorda. Doktorsbesiktningen gick också hyfsat -  får dock jobba med blodtrycket.- 149/78 är inte riktigt ok. Men inte katastrof heller.Bara kämpa på.
 
Dagens pinsamhet; hade ett meddelande om att någon hittat mitt kontokort i parkeringsautomaten, Jättetack till Gunnar Klockare, praktikertjänst, som inte bara tog reda på kortet utan som också hade placerat mig hos folkpartiet och som var utanför expen när jag ringde upp.
 
Festen hos Doris var inte bara strömmingar - utan också goda äppelmuffins till kaffet. Mums. Kvällen vid datorn - fastnade i gamla blogginlägg. Riktigt kul.
 
Torsdag har startat med den äran - uppe före klockan fem. Lite för varmt ute för min del - och kan undra vad älgjägarna tycker - på fars tid sköt de nog upp jakten vid så här varmt väder. Men numer har de väl mobila kylanläggningar att hänga älgkropparna i - kanske?
 
NSD toppar med myntbluffen - om kungen som horkarl - medan Kuriren speglar att val siktats vid Bergnäsbron. Fast fiskare Ökvist är tveksam - me too.
 
Intressant ledarsidor idag - Kuriren som rubricerar med "Nu är det jul igen" och som häcklar formerna för budgetpresentationen. Och visst - lite väl anpassat att resa runt för att hitta rätta miljön för specifika kronor. Men alla har ju intressen att skryta över sin "vattuvälling". Och intressant att notera hur svårt sosseledarskribenter har att hantera när alliansregeringen lägger förslag som ligger nära socialdemokraternas förslag. Kopia av s-förslag påstår OA - men kan ju inte riktigt jubla fullt ut. Han måtte nog vara rätt frustrerad vid det här laget.
 
Och nu tar även OA till brösttoner om SSU. Kan inte annat än få känslan av att nu har rörelsen enatas om vem som ska offras. Det bränner otäckt nära mycket ledande personer - dags att få det här från banan? Måste nog in och kolla om PT har något idag.
 
För övrigt var jag ut till Svartöstan igår em - och tycker absolut att det ska på byggas - förtätas - mitt emot lokstallarna.
 
Och grattis på namnsdagen till tant Lilly - och till alla andra som heter Lilly eller Lilian.
 
Nu ska det bli lite jobb, sen "gudligt" i form av en föreläsning hos Sensus - om Islam. Och på det lite träning.
 
Ha en god dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback