Ouppmuntrande!

2012-09-13, kl. 06.30
 
Daterade med 2010 - och det kändes helt normalt - undrar om jag gjort det tidigare dagar?
 
Annars inte särskilt uppmuntrande - rentutav ouppmuntrande - tillrop denna morgon. Runt hörnet väntar jätteproblem enligt Kurirens horoskop. Och i NSD får jag veta att mitt tålamod kommer att frestas till bristningsgränsen. Ska räkna med en tuff dag är deras slutsats.
 
Börjar med det jag inte får glömma - grattis Sture på namnsdagen. Min morbror Sture och Birgits Sture i särskild åtanke.
 
Bra dag igår - hann väldigt på jobbet - och sen såg jag till att veckan blev trestjärning! Träningx3!
 
Mycket mer produktivt blev det inte förstås - vid 20-tiden hamnade jag i ryggläge framför TV:n - och så minns jag inte mycket mera. Fast det blir ju inte mer än 8 timmars sömn - vilket i sig är dubbelt så mycket som jag trodde mig klara mig på under många år. Depression eller normalisering - ja det är frågan?
 
Kuriren toppar med att "Höghusbygge orsakar rabalder" - om höghuset på folketshustomten. Professionen vill inte ha fler än 10-12 våningar - men kommunledningen har kört över och släppt fram 15.Personalen arbetsvägrar och  konsulter har fått hyras in. Kaj Hedstig irriterad över att en MBK genomdrevs det har minsann aldrig gjorts tidigare på centrumbebyggelse. Nä - men det är väl där felet ligger - på våran lilla plätt till halvö borde det alltid göras MBK - och inte minst borde man kolla skuggbildningar. Är rädd för att vi snart kan marknadsföra oss som en stad i skugga!
 
Dock toppar nättidningen med den här smitningen. Hur är man funtad då man lämnar folk att dö? Var ju en olycka i tunnelbanan igår också - då en man föll ned på spåret - en hoppade efter - dock inte för att hjälpa utan för att råna. Stack och lämnade stackarn att bli överkörd!! Det är såna här gånger jag står ut över övervakningskameror.
 
Gläds över valresultatet i Holland - seger för liberaler och stillastående och tillbakagång för "kommunister" och populister - de samlade mörkerkrafterna.
 
Ser att moderaterna tagit till sig folkpartiets hjärtefråga om fältassistenter. Så säg inte att det kan ljusna - det här äru en fråga som vi drev redan på 80 - och 90 talet. Har inte för mig att moderaterna var de bästa tillskyndarna av detta då. Men det är aldrig för sent...
 
Fast nu bör det vara för sent för mig. Kalix vill inte vänta på mig. Och med spänning ser jag fram emot de jätteproblem som ska vänta mig?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback