Rent kriminellt!

2012-09-01, kl. 08.30
 
Jaha - så var det dags att vända blad igen - från augusti till september - inget värre än så. Fast nu har morbror åkt hem efter trevliga tre dagar. Så även där en förändring. Såg faktiskt att morbrors tåg verkar komma i tid till Söderhamn.
 
Fick en "puff" igår via FB om denna artikel i Piteå Tidningen - idags följs det upp i Kurien både av Johan Eriksson och inte minst av Lotta Gröning. Y:et i Sricketrubriken är ett hjärta i papperstidningen. Fast egentligen borde artiklarna illustreras av handbojor - det här är ju rent kriminellt. De här personerna - Helena och Christer - måste väl anses ha sina fingrar djupt i syltburken. Och jag trodde att detta var polisanmält - då borde väl materialt ha omhändertagits?
 
Annars är den stora nyheten det misstänkta mordet i Haparanda och dessutom ett par personer anhållbna för mordplaner.
 
Upprörd blir man att läsa om alla dessa rattfyllor - det är inte ofarligt att vistas på våra vägar minsann.
 
Hade jag varit i chaufförens kläder eller medpassagerare hade jag med stor sannolikhet hostat upp de saknade kronorna. Men jag har lite svårt att bli särskilt upprörd över att chauffören INTE gjorde det. För var går gränsen? Vid 1 kronona, två kronor, tio kronor eller? En annan sak som han utsatt barnen för fara - men nu blir det en bra lärpeng. Med dagens teknik har vi alla möjligheter att kolla biljettpriser och se till att vi kan betala. Sen tror jag inte att jag har helt fel då jag inte tror att de  blev avkastade - tidningarna bör nog spara på krutet.
 
Sam och Samuel har namnsdag idag - grattis.
 
Idag ska jag nu fördela mina krafter sålunda; lite röj här hemma, en sväng till jobbet och förhoppningsvis ett pass på gymmet. Både jobbet och gymmet ropar nog efter mig - efter 3 resp. 7 dagarns fränvaro.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback