Saknar drivkraft!

2012-09-09, kl. 08.00
 
Saknar totalt drivkraft att stiga upp - särskilt på söndagar - då det inte är några tidningar. Men det är ändå svårt att förstå hur jag är funtad som kan ligga med väckarna i hand och stänga av snoozen så där var 10:e minut - i TVÅ TIMMAR! Och hela tiden veta att jag kommer att ångra översovningen.
 
Kerstin hade hämtat DN själv idag - redan halvsju - måste vara rekord för henne. Själv har jag vandrat runt på nättidningarna. Skulle precis summera att jag inte hittade något att kommentera. Men då hittade detta i Kuriren. Snacka om att ha drivkraft när han tom drack handsprit för att få sig en fylla. SÅ sorgligt att jag inte borde raljera om det ens så här.
 
Kommer på att jag inte kollat in NSD - men att där skulle finnas något som avviker mot NSD är väl bara något att drömma om. Och isåfall är det värt ett eget nytt blogginlägg.
 
Har en ambition att vara på gymmet kl. 09.00 när det öppnar. Måste ju försöka öka den mentala styrkan så jag har drivkraft även när det inte levereras tidningar. För jag kan väl inte sätta all tilltro till Chi-San som jag just börjat inmundiga.
 
Och så är det väl så idag att Norrbotten spelar om bronset i TV-pucken. Och Gästrikland gör upp om guldet.
 
Ha en bra dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback