Skämt?

2012-09-14, kl. 06.30
 
Man önskar det vore ett skämt de presenterar - båda lokaltidningarna. "Ökänd i trafiken" skriver NSD och Kuriren tar hela harangen "År av trafikbrott slutade i tragedi". Om  den här dödolyckan sóm ägde rum i förrgårkväll. Framgår av artiklarna att personen ifråga dömts ett 40.-tal gånger för grovt rattfylleri och olovlig körning. Nog är det väl himla märkligt att en sån person går fri. Ska inte vanligt hederligt folk skyddas från en sån? Tycker iaf jag.  Känner att det "kokar över" - kanske för att jag åkte vägen där det hände. Och såg dels spåren efter en vinglig färd och någon anhörig just på väg att tända ett ljus på olycksplatsen. Dessutom är "eländet" född samma år som sonen - får vä iaf be till högre makter att det inte är någon jag känner!
 
Intensiv dag igår - åkte hemifrån strax efter 8 och kom inte hem förrän 18.30. Orkar inte så långa dagar - helt kraftlös när jag åkte därifrån. Men det gick ändå över förväntan att köra hem - utan att stanna för sovpaus som jag fått göra någon gång.
 
Och i trappen stod en pyts med en supergod grönsakssoppa - sånt är LYCKA. Så det blev mat och sova. John Blund kom före kl. 21!!
 
Och Luleå vann premiären borta på nykomlingarna Rögle - fast det satt visst hårt åt. Måste dock erkänna att jag är less på hockeyn innan säsongen börjat. Är det inte alldeles för mycket exponering? Hemska machobilagor i båda tidningarna och massor med sidor idag - bara för en enkelmatch i grundserien.
 
"Bottenrekord för solen" - Sivert Mässing verkar ha som uppgift att spegla det norrbottniska kynner. Två i solligan är alldeles för positivt - räkna om och räkna annars - trea. Och sett i ett historiskt perspektiv så är det BOTTEN.
 
Och Karl Petersen meddelar i nåder att han INTE ska ingripa mot stadsbyggnadskontoret. Nä det räcker väl med att han kört över både byggnadsnämnden och kontoret - vore väl rackarns om han doppade dem i tjärna och rullade dem i fjädrar också!! Kuriren sidan 6.
 
Och Ida har namnsdag idag -  som så vanligt - det är en trebokstäversdam och hon tronar ensam! Och blåst och storm idag - så trösta er med att sjunga Idas sommarsvisa.
 
Idag drar ett stort gäng Norrbottens folkpartister iväg till Umeå. Själv åker jag ner i morgonbitti. Många intressanta seminarier toppat med besök av partiledaren.
 
Dagen ska innehålla ett spännande uppdrag- Inköp av en löksättare - kan avslöja att den inköps på Blomsterlandet. Fotboll i Alvik ikväll - om nu inte vädret sätter käppar i hjulen.
 
Ha en bra dag.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback