Bränd tant

2013-04-06, kl. 07.30. Här sitter jag och undrar vad som kan vara värt att nämna om just 7:e april. Kommer ihåg att en numer riktigt känd norrbottens journalist var inblandad i den här /.e april rörelsen - och jag undrar om inte hen och hens kompisar till och med försökte sig på att ta sig in i kommunfullmäktige?
 
Lyckades dra över hela lägenheten med dammtrasa, dammsugare och vaskborste. Hyfsat rent och fint. Men det tog större delen av dagen, Hann med en timme i solen - 12-kaffe. Sen iväg och posta ett födelsedagskort. Vem avslöjar jag i morgon. Blomsterlandet och köpte två mårbackapelargoner och två lyckaliga lotta. Var helt tomt i mina fönster efter att de två gigantiska fredskallorna lämnat in.
 
Middag hos kusinen i första hockeypausen - fick inkräkta lite på period 2 också. Gjorde mig en minivariant av varmmacka i pausen för "sudden" och lyckades med konsstycket att greppa den heta gjutjärnsstekpannan med vänster hand - medan pannlappen vilade tryggt i den högre.
 
Men den gamla huskuren med kallvatten funkade bra - vänster hands insida har förvisso ett något annorlunda utseende än den högra dito - blank och röd - men det är bara på pekfingret och tummen som det svider lite.
 
Idag har jag inre tjänst - lite kameralt åt kusinen. Får bli att jobba på ackord igen - för solen håller på att bryta igenom. På eftermiddagen är jag bjuden på middag igen - med kusinen och sällskap. Fick provsmaka förrätten igår - en ljuvlig morotssoppa - så det ser jag framemot.
 
Ha en bra söndag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback