De tre aporna

2013-04-10, kl. 06.30 - och Ingvar och Ingvor har namnsdag.Blev lite nyfiken på Ingvor - men det var den enkla förklaringen - kvinnlig form av Ingvar.
 
Idag fyller en annan kusin år - Lasse i Umeå - och jag inser att nästa år blir det stor kalas. Grattis!
 
Minus 11 idag - och solen har redan  börjat leta sig fram. Läste på FB att det inte snöat sedan en 6 mars. Förvisso en "kommunist" som skrev - men jag är benägen att tro honom. Och tydligen rekord i soltimmar också - 93 timmar hitintill i april - pessimisten inom mig börjar undra om det blir kvar något till sommaren.
 
Kommer att tänka på de tre aporna när jag läser dagens ledare i NSD. De som i dess västerländska betydelse symboliserar mentala skygglappar och önsketänkande. Vi har ingenting sett,  ingenting hört och ingenting sagt. OA:s jämförelse av en tryckare i mediahuset som kastar in en skiftnyckel i tryckpressen - med bidragsfuskandet inom SSU är patetiskt. För visst är det väl ändå så att en vd och en styrelseordförande som år efter år tillåter en tryckare kasta skiftnycklar i pressen har ansvar för det trassel som uppstår? Och dessutom så vet OA redan vem som bär ansvaret "...för vad som gjorts av ett antal distriktsombudmän under de här åren".Minns att jag tidigt i den historien såg ett mönster på s-ledarsidor - några skulle offras för att andra skulle räddas.
 
Och ikväll måste vi se UG - om infiltration av kriminella nätverk inom idrotten - AIK i det här fallet. Det gäller nog att civilsamhället reagerar på allvar nu.
 
Har nu vilat på hanen hur länge som helst. Har en längre tid känt att bloggandet inte längre är den nedstressande och avkopplande aktivitet som den var förr. Vill bara med det säga att om ni inte hittar blogginlägg här varje morgon så är det inte säkert att jag är död. Jag har bara gjort andra prioriteringar.
 
Idag blri det jobb på förmiddagen - och kl. 13. ska jag vara ideell med FISK - Fria liberaler i Svenska Kyrkan - listor ska in. Nu är det val igen. Och sen ska jag hinna till barnbarnet Sara för att få en behandling för mina svarta hårrötter. Kvart över fem ska jag hämta flickornas mormor fvb basket på Bergskolan.
 
Blir en bra dag det här också - ha en bra onsdag alla ni också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback