Ett stänk...

av den fina världen - har ju minsann varit till Stockholm idag.
 
Nästan spökligt på flyget i morse - vi var banne mig inte mer än 25 personer - trots att allt nästan var uppbokat när jag "sitade" för 2 dagar sen.
 
Och så har jag köpt pensionärsbiljetter för första gången - Arlanda Express och SL-kuponger. De senare för 10 kronor styck mot 18 för "normala" människor. Hade laddat med pensionärsintyg från Skatteverket - var helt övertygad om att kassörskan skulle tro att jag förfalskat körkortet - för inte kan väl någon tro att jag fyllt 65?
 
Valberedningsjobb med Studieförbundet Vuxenskolan - normalt ett "tråkigt" uppdrag - men en himla trevlig grupp har vi varit och eniga blev vi tillslut.
 
Tanken för idag är att himla så fult - och samtidigt vackert - Stockholm är egentligen - sitt och spana när du åker Arlanda Express - alla fula fuktiga, smutsiga betongpelare. Alla industrifastigheters baksidor och inlastningsytor. Tror Stockholm skulle behöva gå "husesyn" sett ut en turists ögon. Och det tror jag varje stad skulle behöva - inte minst Luleå.
 
Nu ska jag se Skavlan - det här inlägget ska bara ses som ett utslag av bloggabstinens - detta med fulheten borde jag utveckla någon gång.
 
Ha det gott - i morgon är jag på SV-stämma i Sävast. Ska bli riktigt roligt! Hej Mikael Niemi!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback