"Kockig dag"

2013-04-03, kl. 06.30 - och idag har Ferdinand och Nanna namnsdag - grattis, Och hela 5 FB vänner har födelsedag idag - den mest allmänt kände - Bo Östman - grattis, grattis!
 
Gårdagen går till historien som en av de mest röriga - tilllsammans med herr ordförande lyckades vi skicka hur många motstridiga budskap som helst till vår länsförbundsstyrelse - fel datum, fel dag och fel tid. Och  borttappade dokument. Fint med gemensamt nätverk - men det kan också bli en riktigt "kockig dag" - trots att det bara handlade om två kockar. Nå styrelsemötet avlöpte väl - till ackompanjemang av hockey - förlust mot Färjestad med hela 4-1 - men allt för spänningen.
 
Men annars var det väl en helt okej dag - mycket på jobbet nu - men många fall framåt. Förberedde för revisions idag - bara nu lägga sista handen vid en trevlig miljö - så att det blir välvilligt inställda..
 
Kom hem vi 16-tiden och hann med en tupplur innan telefonsammanträdet 20.00. Och mitt under sammanträdet fick jag rusa och dra ur en säkring - vår utebelysningen fortsätter att leva sitt eget liv.
 
Dagen har inletts med tidningshämtning och att dra soptunnorna på plats - tömnng idag tror jag.
 
Lättlästa tidningar idag - Kuriren toppar med en skattetvist som kan bli dyr för LHF - Mika Pyörälä har varit bosatt i Sveige och kan därför inte komma i åtnjutande av "expertskatten", Halva ettan upptas av den anlagda Folkets Husbranden - tänka sig att det är 10 år sen - och än har vi inte sett röken av något nytt hus?
 
NSD tar upp "Kvinnoyrkets pris" - om en tansköterska som efter 36 år i tjänst - kommer att få en minst sagt usel pension. Och vem har någonsin sett en manlig tandsköterska?
 
Och båda ledarsidorna tar förstås upp sossekongressen som startar idag. Blir spännande att följa.
 
Och så börjar det hetta till i SSU-härvan. Vilket ansvar har egentligen Fredrik Lundh Sammeli? Kan man som ordförande bara föra bort frågan med att hävda att man hade dålig kontroll? Karin Åström har nog all anledning att känna sig både bedrövad och oroad, Hennes tidigare uttalanden om att de som genomfört detta måste lämna sina förtroendeuppdrag - om det har såna idag - borde oroa en och annan.
 
Idag blir det jobb dryga förmiddagen - beror lite på revisorerna. Borde träna - men skyller fortfarande på förkylningen. Undrar om jag istället ska åka och spana på en ny bil. Har drömt om en fyrhjulsdriven - och inser att det är hög tid att infria sina drömmar - medan man har ork.Och uppmuntras av Kurirens horskop: "Ofta fantiserar du om sådant du skulle vilja göra. Se då till att äntligen börja göra det nu", Verkstad!!

Kommentarer
Postat av: Agneta

Gör det nu! 4 hjulsdrift ett måste om man inte har tumme med plogningen hela vägen till jobbet

2013-04-03 @ 08:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback