Motigt

2013-04-17, kl. 06.30 - och Elis och Elias har namnsdag.
 
Har det inte alls motigt - tvärtom flyter livet på rätt bra. Även om ögonoperationen närmar sig med stormsteg - och utlöser en viss nervositet. Hörde häromkvällen en som gjort samma operation och fått skadat färgsinne!
 
Motigt dock för de som stal burkar och blev tagna av polisen vid pantautomaten. Fast tjenligt kan jag väl säga.
 
Och för Luleå hockey är det motigt - med 0-3 i matcher krävs en bragd. Själva säger det att dom ju sagt att de ska bli historiska - vända 0-3 till 4-3.Konstaterar att lokaltidningarna är lite av medgångssupportrar - värst idag NSD sport med fet rubrik  "Nu är hoppet ute, Luleå". Och den tidigare i gult-rött-svart braskande ettan har nu bytts till en liten ruta längst ned på sidan "Luleås tunga fall". Men osvuret är väl bäst som vanlig!
 
Resultaten har iaf gett B.S.T.L lite altenativa sätt att tyda: "Bara Silver Till Luleå" är favorit i Skellefteå. Och för optimister som lagar efter läge blir det "Bärga Silvret Till Luleå",
 
Detta som ett livstecken från mig - allt väl alltså. Idag blir en riktigt rolig dag. Besök av Birgitta Ohlsson. Förutom ett antal officiella framträdanden får vi "låna" henne för en lunch. Någon "partist" som missat att anmäla sig - fick ett sms-återbud sent igårkväll - så en plats till den som kontaktar mig först.
 
Ha en bra onsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback