Sanering

2013-04-06. kl. 07.00 - Vilhelm och William har namnsdag. Mina tankar for till de dagar som ska styra sommaren - men det är ju Vilhelmina - "Urban. Vilhelmina och Blenda - skola sommaren lenda".
 
Kort och gott: livet var gott igår också - jobb som vanligt, slutade ovanligt tidigt. Ser att Eva Hedesand Lundqvist har motionerat om att lagstifta om hur många minuter (?) man frivilligt ska få jobba övertid utan att begära ersättning. Läs om detta och andra "kreativa" sossemotioner i dagens Östman.
 
Uppbjuden på middag till Restaurang Ovanpå - gott. Köpte hockeymatchen till datorn för 159 kronor - tyckte jag var värd det. Fast de blev dålig kvalitet när jag körde helskärm - så jag fick sitta och glo på den lilla rutan. Men önskat resultat - seger för Skellefteå uppnåddes.
 
Skulle bara skriva här att det fanns mycket läsvärt i dagens tidningar. Själv har jag inte tid att kommentera. Här ska "saneras" i lägenheten. Påbörjades igår. Storstädning senast till jul - så det finns en del att ta i. Blir ackord - hockey igen 15,30 - denna gång 5.an. Och före det ska mycket annat hinnas med också.
 
Försöker tränga bort mitt dåliga samvete - inte tränat på evigheter. Men som den måndagsmänniska jag är skjuter jag det till - måndag.
 
Ha en bra lördag alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback