"Genade" i morse

2013-08-19, kl. 22.00
 
Hm - ser att jag "genade" i morse - inget blogginlägg. Mycket medvetet faktiskt - skulle stiga upp klockan 04.00 för att jag bland annat skulle köra en köttfärslimpa i ugnen - en som jag fixade till på kvällen. Men inte vågade sätta i ugn - var inte säker på om jag skulle orka hålla mig vaken.
 
Nu var läget inte mycket bättre på morgonen - trött - skönt trött. Kroppen vill bara inte lämna sängen - hjälper inte med någon övertalning i världen. Snoozar på till jag somnar om på riktigt.
 
Så jag valde bort.
 
I övrigt har dagen varit bra. Blev kvar länge på jobbet - fick bland annat besök av en som tidigare bott i huset. Minst 1 timmes trevligt samtal. Så klockan var 15.30 innan jag kom iväg. Gick precis när Jörgen kom - han på väg till Kalix.
 
Varmt hade det blivit ute - väl hemma var det plus 22 och soligt och fint. Det blev 1 timmes gräsklipp. Så nu ser de hyfsat ut - men precis på gnetet att det är till att börja om på baksidan.
 
Trevligt naturliv ikväll - tre igelkottar i storlek tripp, trapp, trull och så en liten söt ekorrunge. Nu gäller det att mataupp "trull" som måste väga minst 500 gr för att klara vintern.
 
Och nu ska jag pysa i säng - tidigt. Sonen har en önskan om att jag ska hämta honom ute på rondellens bil vid 7-tiden - jag som inte börjar förrän kl. 09.00. Men inte kan man väl kräva av en maratonman att han ska GÅ dryga kilometern till fp expen? Eller?
 
Godnatt alla. Och skriver jag inte i morgonbitti - så vet ni att jag curlar med sonen!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback