Jekyll och hyde

2013-08-14,kl. 07.15 - och Uno har namnsdag. Grattis. Och grattis till Una också - finns ett sånt tjejnamn i verkliga livet - iaf kände jag till en en gång i världen.
 
Tror jag skolkade från bloggen igår - använde morgonen till lite uppstädning och fortsatt avfrostning av frysen. Packade över rendiskade kärl och fiskegrejor i famijen Sundströms husvagn. Herrn i huset ska visst på fiskeresa till helgen - hämtas direkt från stockolmsflyget. Något för högt tempo där tror jag! 
 
Själv drog jag ner tempot - och jobbade bara 3,5 timme. Sen åkte jag hem och klippte ytterligare en större yta gräs. Nu återstår bara hälften denna klippomgång. Kvällen blev det träff med Fria liberaler i Svenska Kyrkan. Avslutar ju min tid som förtroendevald med att finnas med på församlingslistan Nederluleå. Ankare! Sist! Får väl driva personvalskampanj och kryssa upp mig? Skulle nästan vara kul att röra om i den grytan..
 
Inte utan att det är höstlikt idag - dimmigt och vått. Men inte avskräckande kallt. Tur iaf att jag har fotboll att se framemot ikväll - tar tillbak sommarkänslan. Lisas lag spelar mot Gammelgården i Töre.
 
Feta rubriker i Kuriren idag. "Politiker kallade polisen för grisar" - facebook utttalande från miljöpatisten Mats Dahlberg i Jokkmokk. Märkligt inställning - lite Jekyll och Hyde över det hela. Han hävdar att när han skriver inlägg på facebook är han inte politiker. 
 
NSD kör med tågurspårningen på ettan - kunde det ha hänt ett persontåg likväl? Kan väl inte säga att jag saknat honom - men idag är OA tillbak på ledarsidan. Balanserat inlägg om Kallak och gruvnäringen i Jokkmokk. Behövs verkligen för det är inte bara Mats Dahlberg som trampar över i den här frågan. 
 
Nu dags att börja tänka på jobbet - blir väl en halvdag och lite till. Kommer ihåg att jag ska få besök efter lunch. Men sen blir det att dra hem och klä om för fotboll - 19.30 på Töre IP är det avspark.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback