Lugna gatan?

2013-08-10, kl. 06.30.
 
Uppstigen i god tid - bara en snoozning - 04.40 - och ser till min fasa att klockan 03.40 - då var det minsann inte lugna gatan här i byn.. Bil som voltat på Näsudden. Nu talar vi i lokalbefolkningen inte om Näsudden - antingen så är det Hammaren - plantskoleområdet eller så är det Näset - rätt och slätt. Och var man ska kunna få upp sån fart att en voltning kan ge allvarliga skador har jag svårt att förstå?
 
Lugna gatan var det inte igår heller - 3 fotbollsmatcher kräver sin logistik. Men vi hade varmt och soligt väder hela tiden - och hann tom med att hälsa på barnbarnen gammelmorfar och gammelmormor - också i Kalix.
 
Gav uppenbargligen energi med utevistelsen - för väl hemma snodde jag ihop en köttfärslimpa med fetaostfyllning. Köttfärs från Bodens Butik känns någorlunda tryggt - i dessa matfuskets dagar.
 
Och strösselbrist i hela landet - måste väl tyda på nyhetstorka. Vilket i-landsproblem?
 
För min del handlar det som vanligt om tidsbrist - om en timme ska jag hämta upp Doris fvb BD-Open. Idag 7 matcher varav vi borde hinna se 5½. Blir en tuff men säkert rolig dag.
 
För övrigt mindre rolig nyhet från fotbollscupen - vilken jag hörde från Jens redan igårkväll. "Ynglingar" som passat på att rensa i sovsalarna när deltagarna var på invigningsfesten. Dock tagna på bar gärning vilket väl får tillskrivas roliga saker - om än fel ord i såna här sammanhang. Men bäst iaf att alla skötsamma ungar fick tillbak sina prylar.
 
Ha en bra lördag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback