Måndag morgon...

2013-08-12, kl. 07.00 - Klara har namnsdag. Grattis! Fusklänk!
 
Just det måndagmorgon- och mitt huvud känns inte alls tungt. Möjligen grubblande var jag fick detta mail: 

Bästa Ylva

 Jag är en 75-årig man som bor i Spanien sedan 14 år och i dag fick jag plötsligt idén att sända dig en bild på den skoaffär där du för c:a 50 år sedan inhandlade dina stiliga konfirmationsskor.

 Hälsningar

 Bengt Sändh

Är inte han lite kändis? Och hur känner han till mig? Och köpte jag verkligen mina konfirmationsskor på Östlings Skoaffär? Det senare är nog mycket troligt - och nu blev jag nyfiken på hur de såg ut. Blir till att leta i fotolådorna.

En tredagars minisemester har gjort mig gott. Undrar just om jag skrev något här igår? Det blev iaf en något annorlunda dag - med syltkokning - lingon och hjortron och så en blåbärsgröt. Familjen Sundström förbi på middag på väg hem från BD Open.

Vaknat i bra tid idag - upp klockan 5. Tidningar inhämtade och lästa. Tågurspårningen i bushen - söder om Gällivare - är het i båda tidningarna.

Annars är det bara lite smått och gott - och en del sorgligt förstås. Helgen krävde två unga mäns liv - natten mot lördag respektive natten mot söndag. Lite märkligt att NSD i måndagens tidning fettar en EXTRA rubrik om detta. Som brukar sparas för nya, heta nyheter. Inflation i det också,

Hör på TV om Stoltenberg som kört taxi för att träffa vanliga väljare. Hur vardagligt och normalt blir det att bli körd av en taxichaufför med livvakter? Eller hur löste man det? Låter som maxad strategi för att nå ut i media - men jag vet inte - bara denna lilla snutt jag hörde från TV:n.

Hinner inte skriva mer idag heller (ser att jag glömde igår) - måste gillra fällor för mina "bananflugor" - finns det något som litet och obetydligt som kan vara så äckligt. Viss släktskap med knott och svid måste det ha.

Ha en riktigt bra måndag. Har du obligationer kan det hända det är dragning idag - lycka till!

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback