Överoptimistisk

2013-08-03, kl. 08.00 - och Tage har namnsdag. Tänker särskilt på Jens svärfar som dog alldeles för ung - + 50.
 
Så är semestern slut. Firades igår med jobb i stort sett hela dagen. Men så ser jag framemot två hellediga dagar nu.
 
Något märkligt sker i naturen. I förrgår kväll dukade jag upp en särskilt festlig måltid till mina igelkottar. Förutom kattmaten fick de köttfärs och melon från Lilly och jag toppade med två råa ägg. Helt orört på morgonen. Sen har skatorna varit och festat runt en del - men inga igelkottar. Och inte igårkväll heller. Vad händer?
 
Tidningarna avbetade - hittade en nyhet på nätet från klockan 4 i morse. Om jätteslagsmål på Trekantsparkeringen. Bara på Kuriren - men strax efter kom den i NSD också. 
 
Kuriren har annars en annan "blodig" nyhet på ettan - om en kvinna som låg blödande i Luleå centrum och ambulansen lät vänta på sig i en timme. Förutom att de verkar ha varit tekniska problem att komma fram så skickades tydligen ambulansen till fel adress.
 
NSD:s ettannyhet iI papperstidningen är att Hellner talar ut om vinter-OS i Sotji contra rysslands antihomosexuella lagar. Självkritisk - fast man tycker det är fel åker man dit och tävlar i sin bubbla.
 
Idag ska det dock hända att jag lämnar datorn väldigt snabbt. Nu är jag sugen på gräsklipp. Att få prova den repade Klippon och se hur effektiv den blivit då "klorna" vässats. Men får nog börja med att plocka kottar. Dels för att inte störa grannarna  - men också för att det är en häftig dimma som lämnat massor av dagg i gräset. En "medelhavsmorgon". har vi här på Bergårn. Får hoppas den fortsätter att utvecklas så!
 
Är jag överoptimistisk om jag tror att jag bra kommer att behöva klippa gräs en gång till i år?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback