Översovning

2013-08-04, kl. 08,30 - och jag har bestått med översovning i den högre skolan, Steg upp först 07.30. Var upp klockan 3.10 - pigg och glad - men somnade om. Måste dock vara i den högre skolan - för kusinen hade hämtat in DN själv och tant Lilly hade dragit upp alla rullgardiner! Vet ej vem som har namnsdag - möjligen Arne. Per, Karin, Tage, Arne..? Grattis till namndagsbarnet i vilket fall. Fusklänk - för att få texten svart.
 
Nåväl så mycket text ska det inte bli. "Nätvandringen" på tidningarna hetsade inte upp alls. Och det gjorde inte gårdagen heller. Mycke lugnt tempo - med utejobb från klockan 8 till klockan 18. Tidade gräsklippet - får nog räkna med 4-5 timmar effektiv tid på åkklipparen för att ha rensat hela området. Till det ska läggas lite klippning med lilla klipparen + trimning. Det blir minst ett rejält dagsverke var gång det är dags! Skönt det.
 
Mitt i gräsjobbet började jag tänka på plogkäpparna - det gäller att ligga i framkant. Fast ett tag till kan jag nog ligga i viloläge vad avser det.
 
Idag ska jag börja dagen med kaffe på häbarsbron. Så blir det väl lite ockulärbesiktning av det klippta. Något som ska fin trimmas. Blir grillmiddag hos kusinen men gäster. Och jag är utsedd till grillmästare. Sen ska jag hämta hem de älskade barnbarnen med mor vid 20.30 tiden ikväll på flyget. Vad däremellan sker får bli en sak mellan slumpen och mig. 
 
Och i morgon börjar jobbet på "rikt",
 
Ha en bra söndag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback