Semester

2013-08-08, kl. 08.00 - och vi gratulerar Roland idag. Företag och annat som heter Roland - som lyckats bra med marknadsföringen på internet - fick skriva in om namnets betydelse för att få upp rätt länk.
 
Det blev semester idag. Jobbat ikapp rätt bra i veckan - och Sverige står fortfarande lite semesterstill. Några påminnelser och andra kontakter får mogna till sig över helgen.
 
Fick för övrigt en riktigt härlig sommareftermiddag igår - kom hem redan strax efter 14. Korsord ute i solen fram till klockan 18. 
 
Denna fredag har inletts något annorlunda - kusinen hade hämtat in tidningarna och klockan var bara strax efter 6.
 
Det är tema "bluff" i Kuriren idag. Om fuskmärkt kött - och om stulen hund - där hundens ägare nu annonserar ut valpar efter den stulna hunden.
 
NSD toppar med "Bakslag för LKAB - gruvan stoppas" - fast i Kuriren försenas den bara - Mertainen.
 
Borde kommentera ledaren i Kuriren - om stafettläkare. Mycket märkligt att gå i försvar för ett system där läkare är tjänstlediga från landstinget och för samma jobb i stafettläkarbolag - till gigantiska merkostnader för skattebetalarna. Och man behehöver inte kasta ut barnet med badvattnet - visst behövs hyrläkare - men som komplement - och kanske mest då det gäller specialistläkare. Udden borde riktas mot landstingens oförmåga till konstruktivt samarbete med privata aktörer!!
 
Nåväl - stannar därvid - skulle ju inte kommentera - för nu är det dax att ladda för fotbollscup. BD-Open i Kalix. Idag blir det till att se F 04 - Siri - och Lisa med F 01.
 
För övrigt är det mul ute idag - planerade nog semester utifrån det soliga väder som var igår em - och som också utlovades i väderprognoserna. 
 
Men ddt blir nog en bra dag i alla fall!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback