Sista semesterdagen

2012-08-02, kl. 07,00 - och skriver sista semesterdagen. Och Karin och Kajsa har namnsdag. Blir lite stressad över att tänka att det är sista semesterdagen. Som vanligt finns massor som jag tänkt göra under semestern. Gäller att inse att livet inte tar slut - bara för att jag går in på en 25% tjänst på måndag.
 
Nu har jag iof jobbat varje dag den här veckan - men det det blir mer på allvar på måndag. Då expen officiellt öppnar igen. 
 
Blir lite jobb idag också. Men ska starta med att hämta familjen Sundström och transportera dem till Kallax. Lite avundsjuk för de ska träffa våran Anna Grönlund Krantz med familj.
 
Lisa var på väg att svika resten av familjen och stanna hemma och spela fotboll. Då hade jag haft 3 matcher per dag både fredag och lördag. Tänk så mycket fri tid jag helt plötsligt fick. Om hon nu inte ändrat sig igen?
 
På tal om tid så har det nu kommit forskning som visar att olika människor har mycket olika behov av sömn, Vilket jag bestämt hävdat. Och att det dessutom ligger i generna dvs är ärftligt. Så nu behöver jag inte längre tvinga mig till extra sömn för att vara normal. Samtidigt pågår ett angrepp på LCHF-dieten. Den kan man ju ana att olika komersiella krafter kan ligga bakom. Men vem har intresse av att vi ska sova mindre? = inbyggd stark skepsis mot alla chockrapporter!!
 
Semestern må vara över för de flesta utav oss - men NSD kör en riktigt semesterartikel idag. Om Norrbottens Amazonas - Kvikkjokkdeltat - som både får ettan och dessutom två uppslag i tidningen. Dock inte länkad.
 
Kuriren tar upp krig mellan två däckfirmor - vandalisering av konkurrentens reklam. Eller "försökte däcka rivalen" som rubriksättarna så fyndigt fått det till.
 
Själv har jag inte mycket mer att tillägga för tillfället. Sa jag att det är en riktigt regnig dag idag. Nöjd över att jag tog 25% av gräsytorna igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback