Bönhörd

2013-12-01, kl. 07.00 - och vem som har namnsdag har jag ingen som helsta aning om. Provar lägga en länk här så texten blir svart.  Måste väl någon gång komma ihåg och gå in och kolla om det blir så?
 
I övrigt är det vitt denna morgon - bönhörd med mer snö till folket! Men den kommer ju aldrig vid rätt tillfälle - idag har jag inte mycket tid för snöskottning - ska iväg redan kl. 9.
 
Lång dag igår - trots sovmorgon. Hemmapyssel till klockan 13. Sen bjudlunch hos Doris. Fick tom med mig hem en hyacint - får se hur länge jag klarar den iår? Dvs när den tar min andning!
 
Hann en sväng till stan också - lite inhandling - mest av mat. Faktiskt en julskinka! Ska tjuvstarta med den iår.
 
Långt telefonsamtal med morbror Sture i Bollnäs hann jag också med. Kul att höra att "gamlingen" håller sina hjärtproblem i schack! Och en seger fick han sen för sitt hockeylag - Brynäs vann med 3-2 mot Luleå. Trots att vi ledde med 2-0 när jag kollade.
 
Inte så mycke nyheter i våra lokala nättidningar - några rattfyllor - varav en fick ungefär vad de förtjänade - voltade i en rondell vid Bergnäset. Sorligt med olyckan i Korpilombolo - där 13-åring omkom.
 
Dagens kurosnyhet står SD för - inte ovanligt i sig att de står för såna. Nu säger de att de haft årsmöte för länet - men vilka som ingår i styrelsen är hemligt - bortsett från ett par tre kontaktpersoner som namnges. Trots det så hävdar det att de ska gå till val i minst 5-6 kommuner. Det kanske tror att de kan ha listor med ett antal alias?
 
Nu ska jag göra mig i ordning - det är basket i Antnäs som står först på programmet. Klockan 9 är det kaffe hos Doris och kl. 10.00 är ned uppkast.
 
Blir måhända en sväng till jobbet på eftermiddagen - om det inte dyker upp något annat roligt. Konkurrens av skidor på TV.
 
Ha en bra söndag - tänd första ljuset ni som satt igång adventsstaken - och njut. Nysnön inbjuder till julstämning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback